Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΚΑΚΟΙ


Yπουργός ο υπεύθυνος της τρομοκρατικής επίθεσης στην χριστιανική εκκλησία των Κοπτών στην Αλεξάνδρεια: Ο μέχρι χθες υπουργός Εσωτερικών Χαμπίμπ Αλ Αντί, ο "σοσιαλιστής" υπουργός του Μουμπάρακ ήταν αυτός που οργάνωσε την τρομοκρατική επίθεση στην Αλεξάνδρεια. Συνελήφθη από τον Γενικό Εισαγγελέα της Αιγύπτου, μετά την ομολογία των συνεργατών του, πως ήταν αυτός που καθοδήγησε την τρομοκρατική επίθεση σε χριστιανική εκκλησία των Κοπτών στην Αλεξάνδρεια

ΟΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


Σε φορολογικές διευκολύνσεις και κατάργηση της γραφειοκρατίας στον τομέα έρευνας και εκμετάλλευσης πετρελαίου προχωράει η χώρα μας από το 2010.
Στόχος αυτής της απόφασης είναι η προσέλκυση επενδυτών και εταιρειών που θέλουν να βρουν πετρέλαιο σε όλη την επικράτεια.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ολοκληρωμένου σχεδίου, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ανέφερε ότι μέσα στις περιοχές περιλαμβάνεται και το Αιγαίο.
Ωστόσο, τόνισε πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να παραιτηθεί των κυριαρχικών της δικαιωμάτων.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής Ραφαήλ Μωϋσής, υποστήριξε ότι είναι...

χρυσή ευκαιρία, λόγω της ύφεσης και των χαμηλών τιμών του πετρελαίου, να πραγματοποιηθούν έρευνες στον ελλαδικό χώρο με χαμηλό κόστος.

Σύμφωνα με τον κ. Μωϋσή, είναι επιβεβαιωμένο ότι υπάρχουν αποθέματα στη χώρα μας, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν γνωρίζουμε αν είμαστε Ελ Ντοράντο.

Ήδη, βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επένδυση στα κοιτάσματα του Πρίνου ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία θα αποφέρουν το 2010 πάνω από 10.000 βαρέλια ημερησίως στη χώρα μας.

ΣΧΟΛΙΟ Πριν πέσει ο Καραμανλής δυο μέρες πούλησε τα κοιτάσματα του βορείου αιγαίου σε Έλληνα αλλά πέντε μέρες μετά τοις εκλογές το ΠΑΣΟΚ κάνει αναστροφή της πωλήσεως το όνομα του επιχειρηματία δεν το μάθαμε ποτέ .


ΟΜΠΑΜΑ


Eγώ ο κατασκευάσας φώς καί ποιήσας σκότος , ο ποιών ειρήνην καί κτίζων κακά εγώ Κύριος ο Θέος ο ποιών πάντα ταύτα। ΗΣΑΙΑΣ κεφ ΜΕ΄.