Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ

Σεξοτουρισμός στη Σκοτίνα Πιερίας. H Ελλάδα γίνεται...Ταϊλάνδη!
Σε συμβολικό επίπεδο, έχει μοναδική αξία: Η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας ξεκινά από τη μετατροπή του κάμπινγκ στη Σκοτίνα σε καμπ σεξοτουρισμού. Το ταϊλανδέζικο μοντέλο θα μεταφερθεί στις παρυφές του Ολύμπου χάρη στο ενδιαφέρον της Ιταλο-ολανδικών συμφερόντων εταιρείας «Mare nostrum» που αναλαμβάνει το έργο μετά από απευθείας ανάθεση εκ μέρους της Εταιρίας Τουριστικών Ακινήτων (ΕΤΑ), η οποία αξιολόγησε την αναπτυξιακή πρόταση αλλά και τη διεκδίκηση της έκτασης με τίμημα 700 εκ. ευρώ.
Στην ιστοσελίδα της Mare nostrum (www.marenostrum.it) αναφέρεται ότι «ο σεξοτουρισμός είναι πλέον μια κραταιά βιομηχανία και τα τσάρτερ του έρωτα απογειώνονται συνεχώς από τις ανεπτυγμένες χώρες με προορισμό κυρίως την Ταϊλάνδη, τις Φιλιππίνες, τη Βραζιλία, την Εσθονία ή τη Ρωσία. Ανάμεσα στους «καυτούς» προορισμούς, σύντομα θα συγκαταλέγεται και η Ελλάδα, στην οποία η εταιρία μας φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες μονάδες στους πρόποδες του Ολύμπου, εκεί που οι Μαινάδες συναντούσαν τον Σάτυρο».
Μην ξεχνάμε ότι, ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, όταν επισκέφτηκε τις ΗΠΑ τον Μάρτιο, είχε συζητήσεις γιά ομαδικό gay τουρισμό στην Ελλάδα.

kalami

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ


Θερμό επεισόδιο του "Τσάρου" με δημοσιογράφο της "Ε" στην Ουάσιγκτον
«Θερμό» επεισόδιο με τον ανταποκριτή της "Ελευθεροτυπίας" στις ΗΠΑ Θανάση Τσίτσα είχε το μεσημέρι της Κυριακής -17 Aπριλίου '11- ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Ο τελευταίος εμφανιζόταν το προηγούμενο 24ωρο συνεχώς εκνευρισμένος από τις διαρροές και τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου σχετικά με την επιμήκυνση του ελληνικού χρέους. Μάλιστα μετά την συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν έδειχνε φοβερά αγχωμένος. Ο Στρος Καν όταν τελείωσε η συνάντηση του κτύπησε μπροστά στην κάμερα την πλάτη και του είπε «GOOD LUCK», δηλαδή «καλή τύχη».
Αμέσως μετά κατευθύνθηκε προς τους Έλληνες δημοσιογράφους για να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα των επαφών του. Μόλις αντίκρισε τον ανταποκριτή της "Ελευθεροτυπίας" με ειρωνικό ύφος του είπε: "Ωραίες ερωτήσεις μου έκανες. Τέσσερις φορές αν έχουμε αποτύχει και αν θα παραιτηθώ. Συγχαρητήρια". Ο Θανάσης Τσίτσας του απάντησε άμεσα: "Nα το εκλάβω ως κοπλιμέντο ή ως ένα σχόλιο για ένα καλό παραπολιτικό;"
Η αιτία που πυροδότησε την έκρηξη του υπουργού Οικονομικών είναι γιατί το περασμένο Σάββατο στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο δημοσιογράφος της ''Ελευθεροτυπίας'' τον ρώτησε αν μετά τη δήλωση που είχε κάνει παλιότερα ("αν χρειαστούν νέα μέτρα εγώ θα σημαίνει ότι έχω αποτύχει") σκέφτεται να παραιτηθεί ειδικά και μετά την ανταρσία που εκδηλώνεται στο ΠΑΣΟΚ για τις επιλογές του στην οικονομική πολιτική.
Επίσης ο ίδιος δημοσιογράφος τον ρώτησε αν σκοπεύει να στείλει μήνυμα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ παίρνοντας την αλαζονική απάντηση του «δεν έχω να στείλω κανένα μήνυμα. Εκφράζω την κυβερνητική πολιτική». Ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν επίσης εξοργισμένος με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το γεγονός οτι χρησιμοποίησε το προεδρικό αεροσκάφος για να μεταβεί στην σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον.
Φαίνεται ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει μάθει να κινείται σε «ασφαλή νερά» έχοντας επαφή με συγκεκριμένους δημοσιογράφους για να μην πολυενοχλείται από δύσκολες ερωτήσεις που χαλούν το προφίλ του... Ειδικά όταν αυτές καταγράφονται από κάμερες και δεν μπορούν να κρυφθούν από δελτία και από τον κόσμο... "Good night and good luck", κ. Παπακωνσταντίνου.