Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ....ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΘΑΛΑΣΣΑΣ...ΟΛΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ


Μέσα στην αναμπουμπούλα , άνθρωποι που δεν ξέρουν να κρατάνε ένα κουπί, παίρνουν στα χέρια τους το τιμόνι.

Αν βάλεις την τωρινή κυβέρνηση υπεύθυνη για την έρημο Σαχάρα, σε πέντε χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου.


ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο MILTON FRIEDMAN ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕ

Ο Α ΨΥΧΑΡΗΣ ΝΕΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Α ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΑΝΤΩΝΗ


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΞΙΟΣ!!!!

Γεν. Προξενείο της Ελλάδας στην Τάμπα, Φλόριδα:

''Διπλωματία'' (με την ''βοήθεια'') ρουφιάνων, με στόχο την διάσπαση της Ομογένειας

'Εγγραφα του γεν. Προξενείου, μοιράζονται, ως ''φέϊγβολάν'', σε Ομογενείς!

Με την χρησιμοποίηση χαφιεδο-ρουφιάνων, ο γεν. πρόξενος προσπαθεί να διασπάσει τον οργανωμένο Ελληνισμό... Πριν λίγα χρόνια διαπληκτιζόταν σε δημόσιους χώρους με Ομογενείς, τώρα θέλει να διασπάσει Οργανώσεις και να τοποθετήσει ''εγκάθετους''... Μεθόδους επί χούντας, ξαναζούν οι Ομογενείς

Ετοιμάζεται γραπτή καταγγελία και στο State Department, αν δεν ανακληθεί άμεσα στην Aθήνα ο γεν. πρόξενος Aνδρέας Ψυχάρης, που κατηγορείται, με αποδείξεις, γιά ωμή παρέμβαση σε -υπό αμερικάνικη νομοθεσία- ομογενειακές μη κερδοσκοπικές Οργανώσεις (εταιρίες).

'Οταν στις αρχές του χρόνου 2005 άρχισε να λειτουργεί το γεν. προξενείο της Ελλάδας στην Τάμπα, η παροικία -ειδικά του κόλπου της Τάμπα- αισθάνθηκε χαρά και ικανοποίηση, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.

Από τότε ίσαμε σήμερα, έζησε στιγμές απείρου κάλους, αλλά και εντροπής, βλέποντας τον γεν. πρόξενο κ. Ανδρέα Ψυχάρη, να διαπληκτίζεται σε δημόσιους χώρους με Ομογενείς, ν' αδιαφορεί γιά την προώθηση των ελληνικών ζητημάτων, να διάγει βίο τουρίστα, απολαμβάνοντας την Φλόριδα και να ομιλεί περί ανέμων και υδάτων και λοιπών -υποτίθεται- σοβαρών ζητημάτων, υπό την επήρρεια του κρασιού, σ' ελληνικά εστιατόρια.