Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Πως φτάσαμε ως εδω?Το τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για τα χρήματα τώρα,λένε οι Γερμανοί, είναι η Ελευθερία μας. Πως φτάσαμε ως εδώ?

Η αντιξοότητα δημιουργεί ανθρώπους και η ευημερία δημιουργεί τέρατα. Βίκτωρ Ουγκώ,Ο λαός δεν ευημερεί , υποφέρει , όπως υπέφεραν και επί Τουρκοκρατίας , βέβαια οι προεστοί και κοτζαμπάσηδες πέρναγαν καλά όπως οι βουλευτές μας με τους μεγάλους μισθούς και τα προνόμια . Ας τα διακομοδίσουμε λοιπόν όλα αυτα τα μέτρα τις στερήσεις και την αμείληκτη βία σε κάθε φωνή διαμαρτυρίας και ας θυμηθούμε τον Καραγκιόζη που έλεγε

Θα με δείρεις, θα με δείρεις, θα κουραστείς, θα ιδρώσεις, θα αρρωστήσεις και στο τέλος θα πεθάνεις.

Κύριε Υπουργέ.....


Κύριε Παπουτσή επειδή συμμετέχεται τόσα χρόνια στα κοινά και στην επίλυση των προβλημμάτων για το καλό του λαού είσαστε σοσιαλιστής με αρχές . Με τόσο φόρτο εργασίας που είχατε όλα αυτά τα χρόνια ελάχιστες φορές απασχολείσατε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων . Τη μία όταν μένατε στο Grand Resort στο Λαγωνήσι και ή άλλη όταν σαν Υπουργός εμπορικής ναυτιλίας που βυθίστηκε το Σάμενα . Τώρα πάλι έρχεστε στην επικαιρότητα λόγω της βίαιης συμπεριφοράς των ΜΑΤ που είναι υπό τη διακαιοδοσίας σας . Κατανοώ και το φόρτο εργασίας σας και ότι δεν αφιερώνεται πολλές ώρες για τον εαυτό σας , γι' αυτό σας θυμίζω ρήσεις μεγάλων ανδρών που ίσως σας βοηθήσουν στο έργο σας , μια και -επαναλαμβάνω- είσαστε σοσιαλιστής προερχόμενος απο ένα κίνημα όπως το ΠΑΣΟΚ

Η βία συγκαλύπτεται μόνο με ψέματα και τα ψέματα συντηρούνται μόνο με τη βία.

Αλεξάντρ Σολζενίτσιν, 1918-2008, Ρώσος συγγραφέας, Νόμπελ 1970

Είναι καλύτερα να είμαστε βίαιοι, αν έχουμε βία μέσα μας, παρά να φοράμε το μανδύα της μη-βίας για να καλύψει την ανικανότητά μας.

Μαχάτμα Γκάντι, 1869-1948, Ινδός ηγέτης

Ακολουθούν οδηγίες?Μπα,δεν το πιστεύω,αλλά...Λές


Όταν χρησιμοποιείς βία, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς 30% παραπάνω παρά 5% λιγότερο από όση χρειάζεται. Όποτε χρησιμοποιούμε βία πρέπει να το κάνουμε ελαφρώς υστερικά.
Χένρυ Κίσσιγκερ, 1923-, Αμερικανός πολιτικός