Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ζητούνται Ωμοπλατοσκόποι


Ωμοπλατοσκόποι: αυτοί θα μας πουν τι γίνεται αλλά κυρίως το τι θα γίνει . Όταν ακούς τον κύριο Καρατζαφέρη να λέει.....ότι εάν δεν ψήφιζε για το μνημόνιο δεν θα δινόντουσταν μισθοί και συντάξεις (κάτι που σήμερα αποδείχθηκε ότι ήταν ψέμα ) . Και απο την άλλη ακούς τον κύριο Χρυσοχοϊδη να δηλώνει κάνοντας αυτοκριτική ότι κακός μπήκαμε στο μνημόνιο .
Σίγουρα χρειάζονται οι Ωμοπλατοσκόποι διότι : Προφητεύουν τα μελλούμενα με την επισταμενη παρατήρηση της ωμοπλάτης των σφαγίων . Ανάλογα με την κατάσταση της ωμοπλάτης αλλάζουν και τα δεδομένα για τις προρρήσεις εκ μέρους των Ωμοπλατοσκόπων . Κυρίως χρησιμοποιούν την ωμοπλάτη του αρνιού , κατά τις ημέρες του Πάσχα , γιατί πιστεύουν ότι το αρνί είναι ιερό και έχει μαντικές ιδιότητες . Η πίστη αυτή επεκτάθηκε και στις γιορτές του Αγίου Γεωργίου και της Ανάληψης . Η Ωμοπλατοσκοπία ήταν σε μεγάλη άνθιση στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία . Εκεί οι Βυζαντινοί Ωμοπλατοσκόποι έσφαζαν το αρνί , έψηναν στα κάρβουνα την ωμοπλάτη (=σπάλα), την απογύμνωναν απ' το κρέας και προφήτευαν : Για ζωή ή θάνατο , για ειρήνη ή πόλεμο , για καλό ή κακό καιρό , για φτώχια ή πλούτο , για υγεία ή ασθένεια .
Τώρα βέβαια πρέπει να τους προσθέσουμε στα καθήκοντά τους και την εθνική κυριαρχία , αλλά πιστεύουμε ότι θα ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εποχής .

Στους ξενόδουλους πολιτικούς . ΟΧΙ .


Στην Ελλάδα ο λαός υποφέρει πεινά και οι κομπλεξικοί, διεφθαρμένοι, ξενόδουλοι πολιτικοί παραμένουν στις θέσεις τους, ως αρχηγοί κομμάτων, υπουργοί ή βουλευτές. Οι ίδιοι που κατάστρεψαν την πατρίδα μας, θέλουν τώρα να την...ξανα''σώσουν''. Ουδέποτε στην ιστορία του, ο ελληνικός λαός ευτελίστηκε, χρησιμοποιήθηκε, παραπλανήθηκε τόσο βάναυσα, όσο τώρα, από ανδρείκελα πολιτικούς των κομμάτων ''εξουσίας''.