Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου ξεκίνησε η φύλαξη του Ζευγολατιού από εταιρεία security..
Ξεκινούν οι βραδινές περιπολίες κάθε μέρα, οι οποίες σε πρώτη φάση αφορούν κυρίως τα 240 άτομα (σπίτια – μαγαζιά – επιχειρήσεις) που διέθεσαν αρχικά ορισμένα χρήματα.
Αρχικά 240 άτομα του Ζευγολατιού  συνεισέφεραν για τη φύλαξη του Ζευγολατιού και  επιθυμία τόσο της κίνησης ενεργών πολιτών Ζευγολατικού ΄΄ΚΟΙΝΩΝΙΑ΄΄ όσο και του Δήμου είναι  ο αριθμός
των κατοίκων για τον μήνα Ιανουάριο να ξεπεράσει το όριο των 250 σπιτιών, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να χρησιμοποιούνται  δύο οχήματα για καλύτερη φύλαξη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της κίνησης ενεργών πολιτών Ζευγολατιού ΄΄ΚΟΙΝΩΝΙΑ΄΄  η κίνηση αυτή για τη φύλαξη είναι πρωτοπορία για όλο το Νομό Κορινθίας και όχι μόνο. Το παράδειγμα των ενεργών πολιτών Ζευγολατιού έχει ενεργοποιήσει τους κατοίκους και άλλων περιοχών, όπως της Ευαγγελίστριας, του Βοχαϊκού, του Λουτρακίου κ.α
Η πρωτοβουλία αυτή για την φύλαξη του Ζευγολατιού εκδηλώνεται από το μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ ‘‘ΚΟΙΝΩΝΙΑ’’» σε συνεργασία με το Δήμο Βέλου – Βόχας και αναπτύσσεται υπό την αιγίδα της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Βέλου – Βόχας ‘‘ΑΡΩΓΗ’’.
Η συγκέντρωση των χρημάτων που χρειάζονται για τη φύλαξη θα γίνεται στα ίδια σημεία που γίνονταν και προηγουμένως, έτσι ώστε να συνεχιστεί η προσπάθειά  για ένα ασφαλέστερο κοινωνικό περιβάλλον.
Για πληροφορίες:
Ζιούβας Τάσος                 2741056364
Σχοινοχωρίτης Κώστας   6945832094
http://www.korinthiaportal.gr/news/3866/xekinise-i-fylaxi-sto-zeygolatio


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..