Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ναυμαχία της Σαλαμίνας, μία άλλη οπτική και θεία παρέμβαση;Λένε οι Αθηναίοι πώς όταν άρχισε η ναυμαχία,ο άρχηγος των Κορινθίων Αδείμαντος ταράχτηκε φοβερά,σήκωσε πανιά και τόβαλε στη φευγάλαΟι Κορίνθιοι,βλέποντας τη

Σαν σήμερα η Ναυμαχία της Σαλαμίνας

Κάτι ανάλογο πρέπει να πούμε στο Σαμαρά μόνο που εμείς δεν έχουμε κάποιον που να έχει κοχόνες σαν του ΑλμοδόβαρΤην οργή του Πέδρο Αλμοδόβαρ προκάλεσαν οι ευχαριστίες του Ισπανού πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι από τη συνδιάσκεψη της Νέας Υόρκης όπου παραβρέθηκε, προς «τη σιωπηλή πλειοψηφία των Ισπανών που δε διαδηλώνει».

Με ανοιχτή επιστολή του που δημοσίευσε η Huffington Post, o σκηνοθέτης επιτέθηκε στον Ραχόι ζητώντας του να

Υπάρχει εξήγηση που δεν ήταν πολύς ο κόσμος στο Σύνταγμα την Τετάρτη.Εδώ και ένα δυό χρόνια δεχόμαστε ένα καταιγισμό τούρκικων σειρών από τα εθνοσωτήρια, και όταν λέω εθνοσωτήρια ξέρω τι λέω, κανάλια. Πολλοί Έλληνες καταφέρθησαν εναντίον των Μιντιαρχών για τις επιλογές τους. Αυτό όμως δεν ήταν και δεν είναι σωστό διότι επέτυχαν το ακατόρθωτο ξύπνησαν μνήμες που οι Έλληνες τις είχαν καταπνίξει λόγω πόνου και μία τέτοια ιστορία πόνου σας παραθέτω ξανά μιας και την είχα αναρτήσει και πέρσι. Και να είστε σίγουροι ότι αυτό θα συμβεί, γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Κάποτε ήταν ένας Σουλτάνος