Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

SUPER MARKET: Αναδημοσίευση λόγω επικαιρότητας.LIDL: Μια σύγχρονη Γαλέρα: Απολύει εργαζόμενη μετά από αναρρωτική άδεια για ολική αφαίρεση χολής, αδικαιολόγητα. Διότι γνώριζαν ότι δεν θα μπορούσε να σηκώσει κιλά 9/10/2012
Υπερσύγχρονα καταστήματα με καλά προϊόντα και καλές τιμές, αλλά ταυτόχρονα τόποι μαρτυρίας και βασανισμού για τους δούλους ή καλυτέρα τις δούλες που εργάζονται εκεί, να δουλεύουν ως ταμίες, οι ίδιες να ξεφορτώνουν και να τοποθετούν στα ράφια τα εμπορεύματα, να καθαρίζουν διαδρόμους και όλους τους χώρους, να ακούνε τα εξ αμάξης για να κάνουν ποιο γρήγορα, οι περισσότερες έχουν πάθει ανήκεστες βλάβες υγείας και εάν παραπονεθούν ο υπεύθυνος άρρεν του κάθε καταστήματος, πρέπει απαραιτήτως να τις οδηγήσει στην παραίτηση, διότι η επιχείρηση δεν πληρώνει αποζημιώσεις, δέχεται μόνον παραιτήσεις και αυτές επιτυγχάνονται με άσκηση ψυχολογικής βίας και προσβολών. Ποια να αντιμιλήσει: Καταπίνει τα δάκρια και συνεχίζει αλλά οπωσδήποτε κάθε τόσο πρέπει να γίνει μια απόλυση για να φοβούνται οι άλλες και να παραδειγματίζονται. Η γερμανική πειθαρχεία πάνω απ΄ όλα , το σύνθημα που ήταν γραμμένο στα στρατόπεδα κατοχής ARBEΙT MACHT FREI είναι ο ύμνος της εργοδοσίας.Aς βοηθήσουμε αυτές τις ελληνίδες όλοι εμείς με την συμπεριφορά μας παραπονούμενοι στους υπευθύνους στο κάθε κατάστημα και ας ξυπνήσει επιτέλους και η επιθεώρηση εργασίας .

ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ

ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΒΓΑΛΤΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ . ΟΙ ΔΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟ ΕΡΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΛΥ ΜΑΡΛΕΝ . ΟΙ ΔΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΑΠΟΠΥΡΗΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ?

ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΘΑΜΕ


TO 2007 Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ 2012 ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ Η ΘΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ?