Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αν δεν μπορείς να τους πείσεις, μπέρδεψέ τους.Ηγετική ικανότητα σημαίνει να οδηγείς τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που δεν θέλουν να κάνουν και να τους αρέσει.
Όταν ο γείτονας χάνει τη δουλειά του, βρισκόμαστε σε οικονομική ύφεση. Όταν τη χάνω εγώ, βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση.
Harry Truman ( 1884-1972 , Αμερικανός Πρόεδρο [1945-1953])

Η εξουσία πάνω στο εισόδημα ενός ανθρώπου ισοδυναμεί με εξουσία επάνω στη θέλησή του.Θεωρώ ότι το πρώτο καθήκον μιας κοινωνίας είναι η δικαιοσύνη.
Alexander Hamilton ( 1755-1807 , Αμερικανός πολιτικός)

Ένας άχρηστος άνθρωπος είναι ντροπή, δύο είναι δικηγορική εταιρεία και τρεις ή παραπάνω είναι βουλή.John Quincy Adams ( 1735-1826) , Αμερικανός πρόεδρος [1797-1801])

Πιστεύω ότι τα τραπεζικά ιδρύματα είναι πιο επικίνδυνα για τις ελευθερίες μας από την εξουσία, την αστυνομία και το στρατό μαζί.Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία. Όταν η κυβέρνηση φοβάται το λαό, υπάρχει ελευθερία
Δεν έχω παρατηρήσει η τιμιότητα των ανθρώπων να αυξάνεται με τα πλούτη τους.
Ένας άνθρωπος με θάρρος είναι πλειοψηφία.
Η Ιστορία, γενικά, το μόνο πράγμα που μας μαθαίνει είναι τι σημαίνει κακή διακυβέρνηση.
Μόνο ένα λάθος χρειάζεται την υποστήριξη της κυβέρνησης. Η αλήθεια μπορεί να σταθεί μόνη της.
Thomas Jefferson ( 1749-1826 , Αμερικανός πρόεδρος [1801-1809])

H ''Λίστα Λαγκάρντ'' και η... ηλιθιότητα του πολιτικού μικρόκοσμου της Αθήνας«Δύο-τρεις ντουζίνες ονόματα έχουν διαγραφεί από την λίστα», από τότε που αυτή παραδόθηκε στο υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας... Βασικός ύποπτος: ''Τhe fat guy''.

 Το εύκολο ''τέστ'' στους κρατούντες στην Ελλάδα και η... αδυναμία τους να το περάσουν. Γιατί Λαγκάρντ και σια, έδωσαν την ''Λίστα'' και πως οι ''κουτοπόνηροι'' στην Αθήνα ''πιάστηκαν στην φάκα''. Ο Ε. Βενιζέλος ''τέλειωσε'' πολιτικά τον εαυτόν του και το ΠΑΣΟΚ.
 Παρακολουθώντας, από την ''ξενητειά'' τα γεγονότα στην Ελλάδα τον Οκτώβριο, τότε που η ''Λίστα Λαγκάρντ'' και η δημοσιοποίση των 2.059 ονομάτων που περιέχονταν σε αυτήν από