Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

ΥΠΟΥΡΓΟΣ?ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ? ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ?Φορώντας το χαρακτηριστικό εβραϊκό σκουφάκι σε μία φωτογραφία που σίγουρα θα προκαλέσει πολλά σχόλια ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίνος Δένδιας επισκέφθηκε την εβραϊκή συναγωγή μαζί με τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας του Ισραήλ Γιτζάκ Αχαρόνοβιτς.
«Η μάχη εναντίον της τρομοκρατίας είναι διαρκής και θα συνεχισθεί με επαγρύπνηση του κράτους και των υπηρεσιών» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας κατά την επίσκεψη του.
Είχε προηγηθεί συνάντηση των δύο ανδρών στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
Στις δηλώσεις του ο υπουργός πρόσθεσε ότι τι ελληνικό κράτος και η ελληνική κοινωνία του 21ου αιώνα δεν έχουν κανένα περιθώριο ανοχής απέναντι στον ρατσισμό και στον αντισημιτισμό.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Δένδιας πριν τις ανακοινώσεις για την καταπολέμηση του ρατσισμού..ήταν παρέα με τον Σόρος στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία..

Μου δημιουργήθηκαν μερικά ερωτήματα διαβάζοντας αυτή την είδηση και τα οποία παραθέτω.

Κ. Δένδια δεν νιώθατε ασφαλής στο γραφείο σας για αυτό μεταβήκατε στη συναγωγή για να
κάνετε δηλώσεις ή θέλατε να προσευχηθείτε μαζί; Εν μέρει σας δικαιολογώ διότι η συναγωγή των Εβραίων στην οδό Μελιδώνη είναι το μόνο ασφαλές μέρος μιας και φρουρείτε από Ισραηλινούς όχι όπως άλλες περιοχές της Αθήνας που της νέμονται ξενομερίτες και τους έχουν αλλάξει και τα ονόματα κιόλας π.χ Πατήσια η Μικρή Σενεγάλη, Κυψέλη Τα Αλβανίτικα, Πειραιάς το Μπαγκλαντεζάκι κλπ κλπ.
 Το δε κιπά που φορέσατε για να μπείτε στην Συναγωγή σαν Έλληνας υπουργός το φορέσατε γιατί είστε ομόθρησκος με τον κ. Γιτζάκ Αχαρόνοβιτς; Ή έχετε εβραϊκές ρίζες που ανακαλύψατε πρόσφατα; Εάν δεν συμβαίνει κάτι από τα δύο μήπως σας το επέβαλαν; Και γιατί το δεχτήκατε; Εάν υπάρχει άλλος λόγος που δεν μας πέρασε από το μυαλό με χαρά περιμένουμε την απάντησή σας γιατί είναι ασύνηθες στους Έλληνες να τους καπελώνουν. Βέβαια δεν γνωρίζω τα ήθη και τα έθιμα τα Κερκυραϊκά, ούτε τις αναζητήσεις σας μπορώ να παρακολουθήσω. Σας έχω δει μόνο στην Ροταριανή λέσχη στην Κέρκυρα ( μιας λέσχη που δεν προσφέρει τίποτα παρά ομιλίες αλληλοσυγχαιρομένων μετρίων επαγγελματικά ανθρώπων.) και δεν έχω πρόσβαση και στο libro doro. Πρέπει να τονίσω δε ότι θαυμάζω την επαγγελματική σας πορεία μιας και είστε δικηγόρος των  Εβραίωνς τραπεζιτών Rothschild στην Ελλάδα. Και μία ακόμη ερώτηση. Τον εβραϊκής καταγωγής κ. Σόρος με ποια ιδιότητα τον συναντήσατε. Με την υπουργική μάλλον δεν ταιριάζει και δεν αρμόζει στον υπουργό Δημόσιας Τάξης. Ή μήπως ήταν με την δικηγορική; Απαντήστε μας για να μην σας ψέγουμε.  Ως προς την δήλωσή σας περί μηδενικής ανοχής στον ρατσισμό και στον αντισημιτισμό, πρέπει να σας τονίσω ότι η πλειονότητα των Ελλήνων αδιαμαρτύρητα σφάζεται, βιάζεται, δέχεται τις ληστείες, τους ξυλοδαρμούς από τους αλλοδαπούς και ως προς τον αντισημιτισμό δεν ξέρω τι πρεσβεύετε εσείς στην Κέρκυρα αλλά οι Έλληνες στην Κατοχή έκρυβαν τους Εβραίους με κίνδυνο τις ζωές τους και χάρηκαν και χαίρονται που δημιουργήθηκε το κράτος του Ισραήλ. Κλείνοντας πρέπει να σας πω ότι θεωρώ ότι οι δηλώσεις σας διέπονται από έλλειψη χιούμορ και να πω ότι ο Βίζενταλ είχε πει: Το χιούμορ είναι το όπλο των άοπλων ανθρώπων. Βοηθάει ανθρώπους που καταπιέζονται να χαμογελούν με την κατάσταση που τους κάνει να υποφέρουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..