Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Επιβεβαιώθηκε : Ο κόσμος από δυστυχία και τρόμο θα φωνάζει : «βγείτε εσείς οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί».Τον τρόμο έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων την Κυριακή όταν δέχθηκε επίθεση από άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, στο χώρο των δημοτικών κοιμητηρίων Ξάνθης.

Το ζευγάρι που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, δέχθηκε επίθεση από δύο δράστες, οι οποίοι αφού άνοιξαν με θράσος την πόρτα του συνοδηγού, στη συνέχεια προσπάθησαν να κλέψουν

ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ


Όταν διαβάζεις τέτοιες ειδήσεις με διαφορά μιας ημέρας η πρώτη αντίδραση είναι κλαυσίγελος και μετά οργή για τους ανίκανους πολιτικούς μας που ούτε σαν επαρχιακοί συμβολαιογράφοι δεν είναι ικανοί να εργαστούν ποσό μάλλον να μας προστατεύουν.Ισόβια και με νόμο..για τους ληστές που χρησιμοποιούν Καλάσνικοφ!
Ισόβια κάθειρξη θα αντιμετωπίζουν οι ληστές που χρησιμοποιούν Καλάσνικοφ ή άλλον βαρύ οπλισμό. Αυτό προβλέπει τροπολογία που αναμένεται να εντάξει το υπουργείο Δικαιοσύνης στο νομοσχέδιο του Κώδικα για τα ναρκωτικά, το οποίο στο αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή. Ειδικότερα, όσοι διαπράττουν ληστείες χρησιμοποιώντας Καλάσνικοφ ή άλλον βαρύ οπλισμό, εάν συλληφθούν και παραπεμφθούν σε δίκη θα καταδικαστούν απαρέγκλιτα με ισόβια κάθειρξη.
Κορινθία: Ληστές με καλάσνικοφ άδειασαν βενζινάδικο!


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων που λήστεψαν βενζινάδικο στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης. Ειδικότερα, τα ξημερώματα στο Σπαθοβούνι Κορινθίας και συγκεκριμένα στα ΣΕΑ

Η Μουσική και τα τραγούδια δίνουν ρυθμό στις σκέψεις και επηρεάζουν την Ζωή των ανθρώπων.
Το 1940 η Σοφία Βέμπο κράτησε έναν λαό φτωχό μια χούφτα ,πεινασμένο ,χωρίς την κατάλληλη ένδυση όρθιο με ανεπτυγμένο ηθικό. Τώρα που είμαστε σε οικονομικό πόλεμο και αύριο ποιος ξέρει τι θα γίνει μια και τα

Ο μάρτυρας που υπαινίσσεται για την υπεράσπιση του ο κύριος ΠαπακωνσταντίνουΣπανοβαγγελοδημητριος   Νικόλας του νικολα δειτε το βίντεο.

Δηλώσεις Σαμαρα.Σαμαράς σε Μέρκελ: Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας. Αυτά περί Siemens και στην ερώτηση αν θα ξανασυμβούν λέμε ότι:
Πρέπει να αφήνουμε το παρελθόν

Δικαστές και δικαστήρια στην αθηναϊκή δημοκρατία.Ένα τέτοιο λοιπόν τύπο διαδικασίας ο Σωκράτης δεν δέχθηκε να ακολουθήσει.Υπέρτατος δικαστής στην αθηναϊκή δημοκρατία είναι ο λαός που ψηφίζει τους νόμους και τις αποφάσεις, εκλέγει τους άρχοντες, αποφασίζει για τις ποινές στις δίκες. Αλλά με την ίδια αυστηρότητα προστατεύονται  και τα δικαιώματα του άτομου. Μόνο η συγκεκριμένη

Ο Σαμαράς στο Βερολίνο σε συνάντηση με την κ. Μέρκελ

Μιά ελληνική παροιμία λέει ότι με κουβαλητό νερό ο μύλος δε γυρίζει. Αλλα μάλλον ο κύριος Σαμαράς και το επιτελείο του δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, όπως δεν το καταλάβαιναν και ο κ. Παπαδήμος, όπως και ο κ. Παπανδρέου.