Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

Οι καραβανάδες θα είναι πάντα καραβανάδες!Η κακή συνήθεια που δεκαετίες τώρα ακολουθεί το πολιτικό προσωπικό αυτής της χώρας δεν έχει αλλάξει. Η διαπλοκή και τα «τρελά πάρτι», με χρήματα του Δημοσίου, συνεχίζονται! Η πολιτική υποκρισία, η αναξιοπιστία, οι στημένοι διαγωνισμοί και οι μικρές και μεγάλες «μίζες» από κρατικές προμήθειες, όπως γίνονταν… γίνονται! Στον αντίποδα, τα ίδια πρόσωπα, οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί και τα μικρομεσαία κυβερνητικά στελέχη τους, βρίσκονται να κόβουν μισθούς, να δημιουργούν συντάξεις πείνας και να… εκτοξεύουν το ρεκόρ της ανεργίας στο

Και ο άνθρωπος κατάντησε πραμάτειαΌλοι οι Έλληνες πολίτες θα θεωρούνται σε πέντε μήνες Αναγκαστικοί δότες και όχι δωρητές οργάνων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νόμο που πέρασε και ψηφίστηκε το 2011, επί Παπανδρέου στο 1ο Μνημόνιο, η αφαίρεση των οργάνων θα μπορεί να γίνεται από Νοσοκομεία, Ιδιωτικές κλινικές ή εταιρείες και όχι από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, που γινόταν μέχρι σήμερα, και μάλιστα χωρίς την συγκατάθεση των οικείων του ασθενούς ή την προηγούμενη γραπτή αίτηση του ιδίου προσώπου.

Η συγκεκριμένη διάταξη αποτέλεσε αφορμή για την παραίτηση του προεδρείου του ΕΟΜ και την έντονη δυσαρέσκεια των Γιατρών των ΜΕΘ, καθώς θεωρούν πως η χώρα μας θα αποτελέσει τροφοδότη οργάνων και ανθρωπίνων ιστών για όλο τον πλανήτη, ενώ το ανθρώπινο σώμα μετατρέπεται με την έννοια του Εμπράγματου Δικαίου σε πράγμα, επειδή κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ασκεί πια κυριότητα σε αυτό.


πηγή: iatroinet