Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013

Αφαίρεσαν το διδακτορικό από τον Άδωνι Γεωργιάδη εξαιτίας λογοκλοπής. Προτίθεται να κινηθεί δικαστικώς κατά της απόφασης.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!

Το Πανεπιστήμιο to know us better του Κέσινγκτον, αφαίρεσε το διδακτορικό τίτλο του Έλληνα βουλευτή, καθώς έκρινε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε βασίσει σε λογοκλοπή "εκτεταμένο μέρος" της διατριβής του, επαναλαμβάνω to know us better, με τον αείμνηστο Τσιβιλίκα και την Βλαχοπούλου
 
Ντοκτορ-άδες και μαστερ-άδες με το ''τσουβάλι'' σε ελληνική κυβέρνηση και Βουλή

Bουλευτές, υπουργοί κ.ά. στην Ελλάδα, εμφανίζονται ως ''απόφοιτοι'' αμερικάνικων και άλλων πανεπιστήμιων, κάτοχοι... διδακτορικού ή μάστερ. Επειδή το ''δούλεμα'' συνεχίζεται, σε απλά ελληνικά η απάτη τους εις βάρος Βουλής και λαού, καλό θα ήταν να διορθώσουν τα βιογραφικά τους άμεσα, γράφοντας αλήθειες, πριν αρχίσει το ''κράξιμο'' με τα αποδεικτικά της απάτης τους, δηλαδή επίσημα έγγραφα πανεπιστήμιων.


Πέθαναν μεταξύ 500 και 322 π. ΧΠυθαγόρας: 80 χρονών, τον έκαψαν μαζί με το  σπίτι του.
Μιλτιάδης: 65 χρονών, στη φυλακή.
Αριστείδης: 72 χρονών, στην εξορία από πείνα. Θεμιστοκλής: 66 χρονών, στην εξορία. Αισχύλος: 69 χρονών, στην εξορία. Φειδίας: 66 χρονών, στη φυλακή. Αναξαγόρας: 72 χρονών, στην εξορία. Ηρόδοτος: 59 χρονών, στην εξορία. Ικτίνος: 58 χρονών, στην εξορία. Σοφοκλής: 90 χρονών, στην εξορία από πείνα.
Ευριπίδης: 74 χρονών, στην εξορία.
Αλκιβιάδης: 48 χρονών, στην εξορία.
Σωκράτης: 71 χρονών, ήπιε το κώνειο.
Θουκυδίδης: 64 χρονών, στην

ΔΙΕΤΑΧΘΗ ΕΔΕ !!!!!


ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Το ξέρατε? Αξίζει να το μάθετε!


ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑ!!!!!!!!


Κακόβουλες φήμες, σχετικές με την επίσκεψη του υπουργού κ.κ. Αβραμόπουλου στον Καναδά, 25-27 ΦεβρουαρίουΔεν έχουν δόση αλήθειας οι φήμες στην Αθήνα, που λένε ότι ο υπουργός Εξωτερικών θα ανακηρυχτεί σε ''επίτιμο ραβίνο'' από το AJC στο Τορόντο. Ο μέγιστος των υπουργών, θα επισκεφτεί: Βοστώνη (πριν, ιδιωτικά), Οττάβα (πρωτεύουσα Καναδά), Τορόντο και Μόντρεαλ.