Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ο Πρωθυπουργός λέει όχι και εγγυάται τον κατώτερο μισθό αλλά βλέπει θετικά την μείωση των ορίων ηλικίας όπως γίνεται στις ανεπτυγμένες χώρες .


Η ''αναμνηστική φωτογραφία'' γιά τον Σαμαρά στον Λευκό Οίκο, εξαρτάται από την ''συμπεριφορά'' της κυβέρνησής του στα θέματα αγωγών και πώλησης ΔΕΠΑ (Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου) ορκωμοσία Σαμαρα-πρωθυπουργός


Οι Αμερικανοί, μέσω των ευάλωτων, GAP και Σαμαρά, ''σκότωσαν'' τον αγωγό Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη και απότρεψαν συμμετοχή στον αγωγό SouthStream. Επέβαλαν συμφωνία γιά τον αγωγό ΤΑΡ (Αζερμπαϊτζάν- Τουρκία- Ελλάδα- Αλβανία- Ιταλία). Τώρα, ζητούν να μην δοθεί η ΔΕΠΑ σε Ρώσους, οι οποίοι προσφέρουν την υψηλότερη -και συμφέρουσα γιά την Ελλάδα- τιμή. Επίσης, ζητούν να μην ανακηρυχθεί ΑΟΖ. Κατά τα υπόλοιπα, η Ελλάδα, υποτίθεται, είναι... ανεξάρτητη χώρα.
Σημ.: H μόνη σίγουρη επίσκεψη στην Ουάσιγκτον γιά τον πρωθυπουργεύοντα Αντ. Σαμαρά, είναι στις 2-3 Ιουνίου '13, γιά να μιλήσει στο παγκόσμιο Συνέδριο του American Jewish Committee.

Τα είχαμε χύμα μας ήρθαν και τσουβαλάτα


Τα πάντα καταρρέουν δίπλα μας και κανένας δεν αντιδρά .Ουρές εκατοντάδων μέτρων στα τοπικά καταστήματα της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ από πολίτες που προσπαθούν να κάνουν ρύθμιση του λογαριασμού τους .Όλοι σιωπηλοί με το κεφάλι γερμένο, μεσήλικες, περιμένουν και μόλις ακούν τον απολογούμενο στον Γκισέ να υψώνει την φωνή του όταν του αρνούνται την ρύθμιση, αρχίσουν και φωνάζουν όλοι μαζί για λίγα λεπτά ,μέχρι να επέμβουν οι σεκιουριτάδες και να αποκαταστήσουν την τάξη, και άντε πάλι από την αρχή. Πουθενά δεν βρίσκεις ένα.....