Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Ο νέος πρόεδρος τουΤΑΙΠΕΔ και πρώην της ΕΥΔΑΠ.Στην ΕΥΔΑΠ όπως λένε οι δημοσιογράφοι (εμείς άποψη δεν έχουμε) ήταν επιτυχημένος, έχει ιδιωτική επιχείρηση κατασκευής πισίνων και ίσως για αυτό τον εξέλεξαν και σαν πρόεδρο ειδικό για την ΕΥΔΑΠ και τα νερά. Το έργο του, για μας όντως μετά την φωτογραφία που μας απέστειλαν για μία και μόνο μελέτη του, είναι επιτυχημένο. Τον θεωρούμε και μεις διαπρεπή μάνατζερ και με τις ειδικές γνώσεις που έχει θα είναι επιτυχημένος και στην νέα του θέση. Ο κ. Σαμαράς τον επέλεξε αξιοκρατικά. Ήταν πρώην στέλεχος του κόμματος του Μάνου και μετέπειτα της κ. Μπακογιάννη. Σε ραδιοφωνική του δε εκπομπή που είχε στον Σεραφείμ Κοτρώτσο μάθαμε από τα χείλη του ότι πρέπει να τρέξουμε τις αποκρατικοποιήσεις στο ΤΑΙΠΕΔ γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Του ευχόμεθα καλές δουλειές!

Πήτερ Ουστίνωφ 1921-2004.ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΕΙΧΕ ΠΕΙ


Το να ζεις και να είσαι αισιόδοξος, σημαίνει ότι είσαι αρκετά ανόητος για να πιστεύεις ότι τα καλύτερα θα συμβούν στο μέλλον.

Δυστυχώς η ισορροπία της φύσης ορίζει ότι η...

Λιαντίνης - Τι είναι Φιλοσοφία;

Kάτι ξέχασε να αναφέρει ο κ. Λιαντίνης. Ο Πλάτων δεν αναφέρει μόνο ότι η φιλοσοφία είναι μελέτη θανάτου αλλά συνεχίζει τον ορισμό λέγοντας και ομοίωση θεω.  Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Λιαντίνης - Ο Αγρίππας και οι γραικολιγούρηδες


Λιαντίνης - Οι θρησκείες θα αφανίσουν τον άνθρωπο


Η ζωή μας μια φορά μας δίνεται — Χρόνης Μίσσιος