Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Δημοτικοί άρχοντες περιουσία της μάνας σας ήταν το κτήριο της Ραλλείου και παραχωρείται μέρος του .Την παραχώρηση χώρου, που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου της  Ραλλείου , επί των οδών Ι. ∆ραγάτση & Κολοκοτρώνη µε αρ. 9/Β, στην αστική  µη κερδοσκοπική εταιρεία µε την επωνυµία «Ινστιτούτο Μεταναστευτικού ∆ικαίου  ΙΜΕ∆»  αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο  Πειραιά. Ποια είναι αυτή εταιρία;;;;

Ινστιτούτο Μεταναστευτικού Δικαίου: (αυτοί και οι επιστημονές τους και οι δικηγόροι τους θα μας σώσουν)

  Το Ινστιτούτο Μεταναστευτικού Δικαίου ασχολείται με την έρευνα και τη μελέτη θεμάτων Μεταναστευτικού Δικαίου. Στόχους του αποτελούν η ανάπτυξη των θεμάτων αυτών με επιστημονικό τρόπο και η παρουσίασή τους σε νομικούς, πανεπιστημιακούς και δικηγόρους, που

Ο ΔΙΩΤΗΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ! Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ;


Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις!!!!ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΤΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΟΦΟΡΟ ΡΑΪΧΕΝ ΜΠΑΧ!!! 1839.... - ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΑΣ!!!

Η Γερμανία είναι πολιτισμένη χώρα! Η χώρα του Γκαίτε, του Νίτσε, του Μπετόβεν, του Έσσε και τόσων άλλων.... ΟΜΩΣ:Ο πολιτισμός δεν ακυρώνει τη βαρβαρότητα, αλλά, πολλές φορές, την επικυρώνει. Όσο πιο πολιτισμένος είναι ένας λαός, τόσο πιο βάρβαρος και καταστροφικός μπορεί να γίνει.

Ουμπέρτο ΈκοΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ !!!!!!!!!!!!Είδες η ανακύκλωση? Τίποτε δεν πάει χαμένο!!!!!Όταν η κυβέρνηση φοβάται το λαό, υπάρχει ελευθερία.
 Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία.  - Thomas Jefferson

Τα αστέρια στη Σημαία της κάποτε Ε.Ε. μεταβλήθηκαν σε σκουπιδοτενεκέδες και οι Ευρωπαίοι ψάχνουν μέσα, να βρουν κάτι να φάνε!