Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013

Ανοιχτή επιστολή προς τους Εβραίους απανταχού της γης.


Η ανάρτηση αυτή γράφεται σε απάντηση του ΚΙΣΕ:http://kis.gr/
Η αέναη πάλη μεταξύ Δελφών και ΣιώνΚατηγορείτε συλλήβδην και μας παρουσιάζετε σε όλο τον κόσμο σαν να είμαστε ρατσιστές. Επεμβαίνετε στα εσωτερικά ζητήματα μίας χώρας ανερυθρίαστα, παίρνοντας το δικαίωμα ελέω Θεού μιας και είστε ο περιούσιος λαός. Ας τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Λέτε ότι στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζουν το Ολοκαύτωμα. Σας πληροφορώ ότι όλοι αναγνωρίζουν το Ολοκαύτωμα, θλίβονται ενθυμούμενοι τέτοια γεγονότα γιατί υπέφεραν και οι Έλληνες μαζί. Και εμείς είχαμε ανθρώπους στα στρατόπεδα εργασίας. Και όταν γύρισαν κάποιοι από αυτούς πίσω το μόνο φάρμακο που είχαν να τους δώσουν ήταν Πασιφλωρίνη, για να πέφτουν σε λήθαργο. Αλλά ποτέ δεν κατηγορήσαμε τους Εβραίους, επειδή και η μάνα του Χίτλερ Εβραιοπούλα ήταν. Είσαστε αμνήμονες διότι

Παντού στην Ελλάδα το ίδιο παράπονο.....


Οι συγγενείς του του έδωσαν εντολή..........


SOS: Διαβάστε προσεχτικά προηγούμενη ανάρτησή μας για να συμπληρώσετε ή να διορθώσετε την φορολογική σας δήλωση

Συμβαίνουν τέτοια πράγματα εδώ;Δεν το πιστεύω.


Οι πολιτικοί της Ελλάδας τα ''κατάφεραν'': Παρουσιάζουν την χώρα ως ''ρατσιστική'' και διώχνουν τους τουρίστεςΜε αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, τις παρεμβάσεις -με απαιτήσεις- στα εσωτερικά της χώρας εβραϊκών Οργανώσεων, τις κόντρες των διεφθαρμένων ελληνικών κομμάτων, τα αιχμηρά δημοσιεύματα στα διεθνή ΜΜΕ κ.ά., πάλι οι πολιτικές-κομματικές συμμορίες Αθηνών, τα κατάφεραν: Να φοβίσουν τους τουρίστες, επειδή αυτοί αισθάνονται ότι, πιθανά, να γίνουν θύματα ρατσιστικής βίας, επισκεπτόμενοι την Ελλάδα

Απαράδεκτες, ανιστόρητες δηλώσεις με την ανοχή υπουργού της Ελλάδας Από πότε (και) το Ισραήλ αποτελεί... ''θεμέλιο'' του δυτικού πολιτισμού;Δηλώσεις πρωθυπουργού Νετανιάχου στη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Δημ. Αβρααμόπουλο (Iερουσαλήμ, 29 Μαίου '13): ''Το Ισραήλ και η Ελλάδα αποτελούν τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού''. Προσοχή στην διατύπωση του ''Μπίμπι'': ''Το ΙΣΡΑΗΛ (πρώτα) και η Ελλάδα (ακολουθεί)...'' .
Στην ιστοσελίδα του πρωθυπουργού του Ισραήλ, η φράση είναι η ακόλουθη: ''...Jerusalem and Athens are the foundation of Western civilization...''. ('Οχι Ισραήλ, Ελλάδα, όπως στην ιστοσελίδα του ελληνικού ΥΠΕΞ).
Τι απάντησε ο ανιστόρητος υπουργός: ''Σε επίπεδο εθνών, οι σχέσεις μας αριθμούν χιλιάδες χρόνια''. Ετυτυχώς γιά όλους μας, ο... 'Ελληνας υπουργός δεν είπε ότι ο 'Ομηρος, ο Αριστοτέλης, ο Σωκράτης και λοιποί, ήταν Εβραίοι, ούτε πως τον Παρθενώνα ή το θέατρο της Επιδαύρου, τα δημιούργησαν Εβραίοι. Καταλάβατε, την ''σπουδαιότητα'' των ''χρήσιμων ηλίθιων'', υπουργών και μη, αποδεκτών -αδιαμαρτύρητα- τέτοιων ανιστόρητων τοποθετήσεων, που έχουν ξεκάθαρο στόχο; Και που οδηγεί -εκτός των άλλων- η ''ελληνοϊσραηλινή φιλία'';

Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ: Μετά τη συνθήκη του Ντιτρόιτ, καθώς επίσης μετά τη συναίνεση της Ουάσιγκτον, βαδίζουμε ολοταχώς προς την απόλυτη επικράτηση μίας παγκόσμιας ελίτ χωρίς πατρίδα – με τον «επιτάφιο» της δημοκρατίας να είναι προ των πυλών.


“Οι Έλληνες έθεσαν τα βάθρα της πνευματικής εξέλιξης του δυτικού κόσμου – έθεσαν τις «πρώτες αρχές» της επιστημονικής σκέψης, ήταν οι πρώτοι που ανέδειξαν τη «θεωρία» ως βάση της επιστήμης και ανέπτυξαν μία συστηματική φιλοσοφία, σε βαθμό που δεν υπήρχε σε κανέναν προγενέστερο πολιτισμό
 Διατύπωσαν τη θεωρία του κράτους και της κοινωνίας, με βάση την εμπειρία τους από τη ελληνική πόλη κράτος – συνεχιστής της οποίας ήταν η Ρώμη, επάνω στην κοινωνική βάση μίας απέραντης ενιαίας αυτοκρατορίας.
 Η ανικανότητα όμως της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας να εξασφαλίσει μία συνεχή κοινωνική και πολιτική εξέλιξη, την οδήγησε σε αποτελμάτωση (ύφεση) – με αποτέλεσμα να μετασχηματισθεί βαθμιαία στο φεουδαρχικό απολυταρχικό σύστημα, το οποίο επέζησε στην Ευρώπη πάνω από χίλια χρόνια (E.Fromm).
 Σήμερα, ο πλανήτης αντιμετωπίζει μία ανάλογη απειλή – ενδεχομένως πολύ πιο επικίνδυνη. Ελπίζουμε, ευχόμαστε καλύτερα να είναι οι Έλληνες, αυτοί που θα αντισταθούν συλλογικά, ανατρέποντας την επιδιωκόμενη επιβολή μίας «νέας τάξης πραγμάτων»”.    
 Κείμενο
 Η «συνθήκη του Ντιτρόιτ» ήταν μία πενταετής σύμβαση, στην οποία