Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΟΛΑ ΚΑΛΑ


Τα νέα οχήματα της ομάδας ΔΙΑΣ

Στα πλαίσια του πνεύματος οικονομίας και σύμφωνα με τις οδηγίες της ΤΡΟΙΚΑΣ  διενεργήθει διεθνής διαγωνισμός ο οποίος κατοχυρώθηκε στην εταιρεία ΠΑΦ ΠΟΥΦ ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ COMPANY η οποία υποχρεούται εντός του θέρους να παραδώσει 1000 νέα οχήματα με τον εξοπλισμό τους  (τα δύο πυροβόλα όπως φαίνονται στην φωτογραφία , καπνογόνα , χειρομβοβίδες κρότου λάμψης , ληγμένα χημικά κλπ.)

Πεσκέσι των Τούρκων.Το τουρκικό ιστιοπλοϊκό καταμαράν με τους λαθραίους, έγινε αντιληπτό από δυνάμεις του ΛΣ κι ένα σκάφος έσπευσε να εμποδίσει την πορεία του, αλλά δέχτηκε καταιγιστικά πυρά από το τουρκικό σκάφος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η τουρκική ακταιωρός προσπάθησε να οδηγήσει το καταμαράν σε ελληνικά ύδατα παρά τις προειδοποιήσεις των λιμενικών, οι οποίοι τελικά αναγκάστηκαν να ρίξουν προειδοποιητική βολή στην πρύμνη της.

Το σκάφους του Λιμενικού δεν ανταπέδωσε τα πυρά και τελικά το ιστιοπλοϊκό με τους μετανάστες, μας  έμεινε πεσκέσι  στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Τις ημύνθη περί πάτρης;Και τι πταει η γλαυξ, η θρηνοσα επ ερειπων; Πταουν οι πλσαντες τα ερεπια. Και τα ερεπια τα πλασαν οι ανκανοι κυβερνται της Ελλδος.
Αυτο οι πολιτικο, αυτο οι βουλεπτα, εκατστρεψαν το θνος, ανθεμ τους. Κψιμο θλουν λοι τους! Ττε σ' εξεθωναν οι προεστο κ' οι 'γυφτοχαρατζδες', τρα σε 'αθενουν' οι βουλευτα κ' οι δμαρχοι.
Αυτο που εχαν το λειν και το δεσμεν εις τα δο κμματα, τους ταζαν 'φορνους με καρβλια', δσαντες