Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Goodfella. Όπως όλοι τους... άλλος πολύ άλλος λίγοΕΙΚΟΣΙ ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Ν. ΣΑΛΙΚΑ

Ένοχος τ. βουλευτής Ν.Δ. για απάτη [εμπόριο θέσεων στο δημόσιο με το αζημίωτο]

Αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου και η απόφαση που εκδόθηκε αργά

K. Πάγκαλε ερμηνεύσατε μας την λέξη πολιτική και πως εξασκείται;Όταν αυτός που του μιλάνε δεν καταλαβαίνει τίποτα και όταν αυτός που του μιλάει δεν καταλαβαίνει ούτε ο ίδιος τίποτα, αυτό είναι πολιτική.

Όποιος δεν συμφωνεί κατεβαίνει από το τραίνο. Εμένα γιατί με αφήσανε στο πράσινο τραίνο της ανάπτυξης και της προόδου;;;;;;


ΖΗΤΩ Η ''ΝΕΑ -ΠΑΣΟΚΙΚΗ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ''
Οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα: Μετά την αποχώρηση της ''αριστερής τσόντας'' από την τρικομματική συγκυβέρνηση (ΔΗΜΑΡ) και το πολυήμερο πολιτικό-κομματικό κακόγουστο θέατρο του παράλογου (νεο-ελληνική εφεύρεση) γιά παραπλάνηση του εξαθλιώμενου λαού, η Ελλάδα έχει τώρα αυτό που της πρέπει: Συγκυβέρνηση των διαπλεκόμενων, ψευτών, κλεφτών, απατεώνων (της ατιμωρησίας), Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.

Περί πεθερώνΤι έγινε φίλε μου, καλά;
 Άσε φίλε, πέθανε η πεθερά µου.
 Σώπα! Τί είχε;
 Τίποτα µωρέ, ένα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ;Ο κ.Κουβέλης και στις δυο συναντήσεις έθεσε τις θέσεις του για τη λειτουργία της ΕΡΤ και είχε  αγαστη συνεργασία τόσο με τον κ.Σαμαρά όσο και με τον κ. Βενιζέλο. Μάλιστα είχαν βρει και τη χρυσή τομή για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ ως ΝΕΡΙΤ. Το προβλημμα δημιουργηθηκε όταν ο πρωθυπουργός ανήγγειλε

Οι επιτύμβιες επιγραφές κάποιων ανθρώπων θα έπρεπε να γράφουν: «Πέθανε στα 45 (π.χ. με την Αποστασία). Τον έθαψαν στα 150».
Πολιτική και ΠολιτικοίΕίναι λίγο σαν να παλεύεις με έναν γορίλα: Δεν τα παρατάς όταν κουραστείς εσύ. Τα παρατάς όταν κουραστεί ο γορίλας.

Ετοιμάζεται για την απογευματινή συνάντηση.