Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Οι πρωθυπουργοί φτιάχνουν ανθρώπους όπως βγάζουν νομίσματα: Τους δίνουν ό,τι αξία θέλουν αυτοί, και ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να τους δέχεται στην τρέχουσα τιμή τους και όχι στην πραγματική τους αξία.


Μία εναντίον όλων στο Τέξας: H Wendy Davis τράβηξε το όπλο της.Την Τρίτη το βράδυ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής συνέβη κάτι εκπληκτικό. Η δημοκρατική γερουσιαστής της Πολιτείας του Τέξας Wendy Davis ανέβηκε στο βήμα και προσπάθησε με έναν λόγο 13 ωρών να σταματήσει τον νέο νόμο του Τέξας όπου θα περιόριζε

Σε λίγο ακολουθεί άρθρο για το τι συμβαίνει στην δημοκρατοκότερη χώρα του κόσμου, που κάνει την Χρυσή Αυγή και τα υπόλοιπα φασιστικά κόμματα να μοιάζουν παρθένες.


Κάπως έτσι........αντε ρε δεν τα πιστεύω


Όταν δεν ξέρεις πού πας, κοίτα από πού έρχεσαι.Όταν ένα έθνος βρίσκεται σε πτώση, όταν μια κοινωνία καταρρέει, μια παράμετρος μπορεί να βρεθεί πάντα: έχουν ξεχάσει από πού έρχονται. Έχουν χάσει επαφή με αυτό που τους ένωσε στην αρχή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

Και πάλι στον αγώνα σκοτωμένοι, αλλ’ όχι νικημένοι.Κώστας Βάρναλης
Εμείς η γενιά του πολυτεχνείου είμαστε υπόλογοι για την σημερινή κατάντια της πατρίδας  διότι  δημιουργήσαμε νεότητα χωρίς ηρωισμό, γηρατειά χωρίς σοφία και ζωή χωρίς μεγαλείο.

Τι πολιτική θα ακολουθήσω?Όλοι με ρωτούν και θέλουν να καταλάβουν τι  πολιτική θα ακολουθήσω. Γιατί δεν προσπαθούν να καταλάβουν το κελάηδημα των πουλιών; Τους αρέσει η νύχτα, ένα λουλούδι, τόσα πράγματα γύρω τους, χωρίς να τα καταλαβαίνουν. Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να καταλάβουν την πολιτική μου; Οι άνθρωποι ασχολούνται περισσότερο με το να ερμηνεύσουν τα όνειρα που βλέπουν όταν κοιμούνται παρά τα πράγματα που βλέπουν όταν είναι ξύπνιοι. Ήμασταν στο χείλος του γκρεμού, αλλά τώρα θα  κάνουμε ένα βήμα μπροστά.