Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Δήλωσε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί από τότε που ανέλαβε το υπουργείο.Εμείς του λέμε: Η καλύτερη μέθοδος για να μπορέσεις να κοιμηθείς, είναι να φαντασθείς ότι είναι η ώρα να ξυπνήσεις.

Μεγαλύτερος ηλίθιος απ’ αυτόν που τα ξέρει όλα είναι αυτός που διαφωνεί μαζί του.


Τον 19ο και τον 20ο αιώνα εφάρμοζαν το δόγμα Εκεί που ανοίγει ένα σχολείο, κλείνει μια φυλακή.

Σήμερα οι πολιτικοί δίνουν λεφτά για φυλακές και όχι για σχολεία, επειδή για τα σχολεία είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να επιστρέψουν εκεί. 

Μπορείτε να τρώτε μόνον από σκουπιδοτενεκέδες, να μαζεύετε τροφή από την ύπαιθρο απαγορεύεται, ήδη στην Ελλάδα απαγορεύετε η συλλογή ρίγανης.


Πρόστιμο 75 δολαρίων πλήρωσε ένας ελληνικής καταγωγής συνταξιούχος επειδή μάζευε χόρτα στο Σικάγο, όπως αναφέρεται στο in.gr που αλίευσε την είδηση από το USAGreekReporter.com.

Ο Τζον Τάρης, 75 ετών, έκανε αυτό που κάνουν πολλοί στην Ελλάδα: μάζευε άγρια ραδίκια στην εξοχή. Βρισκόταν όμως στο Σικάγο, και η δασική υπηρεσία του επέβαλε πρόστιμο 75 δολαρίων για περιβαλλοντική βλάβη.
Ο ελληνοαμερικανός Τάρης ζει με τη σύζυγό του αρκούμενος σε μια «πενιχρή» σύνταξη των 1.500 δολαρίων το μήνα, όπως αναφέρεται. Μαζεύει λοιπόν χόρτα όχι από χόμπι, αλλά για λόγους επιβίωσης. (Ας σημειωθεί ότι τα 1.500 δολάρια στην Αμερική σημαίνουν ότι ζεις κάτω από τα όρια της φτώχειας.)