Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

Θυμώνω όταν βλέπω ότι να θέλουν να επιβάλουν τους ανθρώπους τους ώστε να εφαρμοστούν κατά γράμμα τα Πρωτοκόλλα τους. Καταδικασμένοι στην συνείδηση των Ελλήνων σαν αποτυχημένοι επανέρχονται και ξαναεπανέρχονται για το καλό μας.
Διαβάζω την είδηση στο OPINION 24.

Το  εποπτικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ έχει αρχίσει να στελεχώνεται, με τον Παντελή Καψή να δέχεται θετικές απαντήσεις από τους Ηλία Μόσιαλο και Χρήστο Χωμενίδη, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπογράφει ο Σωτήρης Μανιάτης, στόχος του Παντελή Καψή είναι να στελεχώσει τον οργανισμό με πρόσωπα που έχουν χαρακτηριστικά σαν κι αυτά των κυρίων Μόσιαλου και Χωμενίδη ώστε να γίνουν δημιουργικά ανοίγματα και να υπάρξει η ευρύτερη δυνατή συνεννόηση. Οι επιλογές των προσώπων θεωρούνται σημαντικές του στίγματος που θέλει να δώσει ο υφυπουργός. Θυμίζουμε ότι ο Ηλίας Μόσιαλος , υπήρξε υπουργός Επικρατείας επί Γιώργου Παπανδρέου με αρμοδιότητα την ΕΡΤ και είναι καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE. O Xρήστος Χωμενίδης είναι γνωστός καταξιωμένος διεθνώς συγγραφέας, με αιχμηρή και παρεμβατική γραφή για την πολιτική (και όχι μόνο). Σημειώνουμε ότι αποχώρησε από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ εκφράζοντας τη διαφωνία του για τους χειρισμούς του Φώτη Κουβέλη και τελικά την αποχώρησή του από την κυβέρνηση με αιχμή την ΕΡΤ.
Θυμώνω με τον δημοσιογράφο που έγραψε το άρθρο αλλά και με αυτόν που τo αναπαρήγαγε χωρίς έναν σχολιασμό η τουλάχιστον μια περεταίρω διευκρίνιση η μια ερώτηση

Ξέχασαν να αναρωτηθούν ένας επιτυχημένος καθηγητής πανεπιστήμιου της Αγγλίας  παρά την μεγάλη

Αν δεν πεινάσουν οι φτωχοί, οι πλούσιοι δε χορταίνουν.
Σας δίνω το λόγο μου ψηφίστε άφοβα μου το είπε και ο Σόιμπλε Τα συλλογικά εγκλήματα δεν ενοχοποιούν κανέναν

Ο Tούρκος υπουργός Συγκοινωνιών, Επικοινωνίας και Ναυτιλίας, κ. Γιλντιρίμ, μιλώντας για την ελληνική Θράκη είπε με θρασύτητα ότι αυτά τα μέρη είναι δικά μας

Οι πολιτικοί και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, εξαρτώνται οι μεν από τους δε, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο, μισούν εξίσου με το ίδιο μένος τον λαό.