Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤA TΟΜΑΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ                       ΤΑ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ 31 7 2010
Η Ιστορία μας διδάσκει και δίνει λύσεις σε προβλήματα που υπήρχαν και υπάρχουν. Πιστεύω με την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί η μόνη λύση για να βγει και η χώρα μας και όλη η ανθρωπότητα από το οικονομικό χάος, είναι ο νόμος της Αιγύπτου που εθεσπίστει επί βασιλείας του ΆΣΥΧΙ .
Όταν βασίλευε αυτός , έλεγαν οι ιερείς , επειδή το εμπόριο νεκρώθηκε από έλλειψη χρημάτων , έγινε νόμος στην Αίγυπτο και , σύμφωνα μ’ αυτόν μπορούσε ο καθένας να συνάψη δάνειο με ενέχυρο το νεκρό , τη μούμια του πατέρα του .
Σ’ αυτόν το νόμο προστέθηκε κι’ ένας άλλος . Σύμφωνα μ’ αυτόν

Πρέπει να είσαι Λέρα για να Κυβερνάς Γαλέρα.Ο ναυτικός θα ευθύνεται για το ατύχημα!

Αν αρρωστήσει ή πάθει ατύχημα ο ναυτεργάτης έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη, με αποτέλεσμα να απαλάσσονται οι εφοπλιστές από την υποχρέωση να τους καλύψουν. Αυτό μεταξύ άλλων καθορίζει υπουργική απόφαση με την οποία παράλληλα καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις ναυτικών και ανατρέπονται οι οργανικές συνθέσεις των πλοίων.

Αυτό καταγγέλουν

Δέκα τρόποι αποβλάκωσης της κοινής γνώμης, από τις κυβερνήσεις, με την βοήθεια των ΜΜΕ
1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ: Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων

Κάτω τα χέρια από το Χημείο του Κράτους! Μην παίζετε με την υγεία μας!Στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας οργανωτικής δομής του Γενικού Χημείου του Κράτους και καθορισμού των νέων αρμοδιοτήτων του, προωθείται το κλείσιμο 15 Χημικών Υπηρεσιών σε όλη την χώρα. Όμως ξέρουμε όλοι τι κάνει το Χημείο του Κράτους;

Όταν ένα προϊόν έρχεται από χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν χρειάζεται να