Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Frédéric Bastiat Γάλλος οικονομολόγοςΌταν η αρπαγή γίνεται τρόπος ζωής για μια ομάδα ανθρώπων σε μια κοινωνία, με την πάροδο του χρόνου αναπτύσσουν ένα νομικό σύστημα που την νομιμοποιεί και έναν ηθικό κώδικα που την επιβραβεύει.

Πώς ορίζεται η νόμιμη αρπαγή; Αρκετά απλά: Παρατηρήστε αν

Τι είναι Σοφία;


Σαν σήμερα.1875: Στο Λόγο του Θρόνου που εκφωνεί ο βασιλιάς Γεώργιος Α' στη βουλή διακηρύσσεται η Αρχή της Δεδηλωμένης. Στο εξής, η εντολή σχηματισμού κυβέρνησης θα ανατίθεται μόνο σε όποιον έχει τη «δεδηλωμένη» πλειοψηφία της βουλής...
 Στις επόμενες εκλογές θα ακούσετε όπως το έχετε ξανακούσει αρκετές φορές από το Βία και Νοθεία του 1961: Εσείς κερδίσατε της εκλογές, εγώ όμως κέρδισα στην καταμέτρηση ψήφων. Τελευταία φορά το είχε κάνει πράξη ο Λαλιώτης.

''SamarasGate'' στην Ουάσιγκτον, ανάστατες οι Υπηρεσίες Ασφαλείας ΗΠΑΑξιωματούχος Λευκού Οίκου στο CNN: ''...'Οτι χειρότερο φοβόμασταν συνέβηκε: Γίναμε Ελλάδα...''
''Πανικός'' στην αμερικάνικη πρωτεύουσα, μετά τις αποκαλύψεις των ''μυστικών'' διαλόγων Ομπάμα-Σαμαρά (στην συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο, 8 Αυγούστου '13), από ΜΜΕ στην Ελλάδα, με πρωτοπόρα (πάλι) την ''Καθημερινή της Κυριακής'', στην έκδοσή της, 11 Αυγούστου '13.
Oι μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, ψάχνουν απεγνωσμένα να

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ.