Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Παράνομες οι διώξεις κατά των βουλευτών - Ποινικοποιούν τον πολιτικό λόγο

'Ε - Ε - 'Έρχεται''... Ο ''πρωθυπουργός των άκρων'' A. Σαμαράς, πάλι στις ΗΠΑ.O.... are you talking to meΗ Ομογένεια είναι αγανακτισμένη και ούτε θέλει να τον ξέρει, επειδή η κυβέρνησή του, εκτός των άλλων:
- Την κοροϊδεύει συστηματικά, την διπλοφορολογεί βάναυσα και τις αρπάζει τις περιουσίες στην Ελλάδα.
- Συλλαμβάνει ανυποψίαστους Ομογενείς, ως... φοροφυγάδες όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο (που ούτε γνωρίζουν ότι... χρωστάνε στο κράτος).
- EΞΑΠΑΤΑ συνειδητά και συστηματικά τον εξαθλιούμενο λαό στην Ελλάδα, με δήθεν

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ Επιστολή των απανταχού Μακεδόνων προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο ΒενιζέλοΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥΕπικοινωνία:

Νίνα Γκατζούλη

Συντονίστρια Επιτροπής

Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου

Email: ninagatz@comcast.net

Τηλ:  603-742-046616 Σεπτεμβρίου 2013Κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο

Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών

Βασιλίσσης Σοφίας 5

ΑθήναΑξιότιμε κ. Υπουργέ,Ως εκπρόσωποι των απανταχού

Δεν είμαι χρυσαυγίτης! Αλλά ορισμένα πράγματα δεν τα μπορώ, όπως όταν παίζουν με την νοημοσύνη μου.Εξερχόμενοι από το προεδρικό Μέγαρο ο κ. Δένδιας και ο κ. Αθανασίου ανέφεραν τα εξής: 

Δένδιας: "Η δικαιοσύνη έκανε το έργο της" Τόσο καιρό με την ΚΥΠ να παρακολουθεί τηλεφωνικές συνδιαλέξεις γιατί δεν ενεργούσε Τι  άλλαξε ;Ο δήμος κούζηλος  ο απομπεφθής  υποδιοικητής  της ΚΥΠ τι λέει;Αθανασίου: "Όπως σας είπε ο κ. Δένδιας ο πρωθυπουργός ζήτησε να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις και αυτό κάναμε.

Η δημοκρατία μας είναι ισχυρή και λειτουργεί. Σίγουρα και κανένας δεν αντιλέγει ότι είναι πανίσχυρη  πολλοί Έλληνες έχουν νοιώσει στην πλάτη τους κλομπ των ΜΑΤ μέχρι και οι συνταξιούχοι το έχουν ενστερνισθεί  οι φωτορεπόρτερ δε έχουν και αναπήρους..

Η δικαιοσύνη λειτουργεί σωστά. Το εχουμε εμπεδώσει με το χρηματιστήριο, με την υπόθεση Τσουκάτου ,τα διπλά βιβλία του ΠΑΣΟΚ ,τον Κ Μαντέλη ,μίζες  Ζιμενς.κλπ

Θα υπάρξει δίκαιη δίκη. Θα Θα Θα  υπάρξει…. .Δηλαδή παραδέχεσθε ότι υπάρχουν και Άδικες δίκες ;Εύγε