Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Οι νεκροί πάντα έχουν ονόματα: Καπελώνης Μανώλης, Φουντούλης Γιώργος

Ήταν ένα τέταρτο μετά τις 7 όταν οι σφαίρες άρχισαν να πέφτουν βροχή. Αυτή τη φορά δεν ήταν μαχαίρι. Μία μηχανή, ένα όπλο εκατοντάδες σφαίρες και αίμα. Πάλι αίμα; Πόσος καιρός πέρασε από την τελευταία φορά; Τώρα βέβαια έχυσε αίμα η άλλη πλευρά, η κακιά, η σάπια. Θέλω να δω αν στις μανάδες των δύο παιδιών θα κάνουν αφιέρωμα. Θέλω να δω αν την μάνα που είναι στο νοσοκομείο πάνω από το κεφάλι του παιδιού της που βρίσκεται τόσο κοντά στο θάνατο με μία σφαίρα στο στήθος, θα βρεθούν καλοθελητές να της κρατήσουν το χέρι. Πόσος καιρός θα περάσει μέχρι να δούμε τα σώματα των παιδιών στον τύπο;  Τώρα πια η συνταγή είναι γνωστή. Ας βγούμε πάλι στο δρόμο να τα σπάσουμε. Να σφαχτούμε. Δεν είναι η πρώτη φορά ούτε η δεύτερη.

…. Τυχερά και…. Υποχρεωτικά…
Υπήρχαν και τότε, όπως και σήμερα, πλούσιες και φτωχές μητροπόλεις. Κατά μέσο όρο το εισόδημα ενός μητροπολίτη κυμαινόταν γύρω στα 6.000 πιάστρα τον χρόνο. Τα μισά από αυτά τα έδινε στον πατριάρχη, μετά είχε δώρα στον πασά, στον καδή και σε άλλους

Η αρχή και το τέλος ενός προδότη.

Ενώ δε ο βασιλιάς βρισκόταν σε αμηχανία και δεν ήξερε τι να κάμει στην προκειμένη περίσταση, παρουσιάστηκε εμπρός του ο Εφιάλτης, ο γιος του Ευρύδημου, Μαλιεύς την καταγωγή, αυτός ελπίζοντας να

Βάλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα!Ο Χρήστος Πρωτόπαπας είναι ο πρόεδρος της εταιρίας που θα βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων!
Περάσανε  νόμο  από την βουλή οι κύριοι της κυβέρνησης, δημιουργώντας το κέντρο εισπραξης ασφαλιστικών εισφορών, του οποίου η αρμοδιότητα θα είναι η αναγκαστική κατάσχεση περιουσιών για αυτούς που χρωστάνε ποσά άνω των 5000€.
 Πρόεδρος αυτής της