Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Το πιο άθλιο βίντεο που μόνο Γερμανοί θα φτιάχνανε........

Ο Άγιος Βασίλης δεν θα μας επισκεφτεί φέτος. Και να γιατί

Ο λατρεμένος Άγιος όλων φέτος δεν θα μπορέσει να ταξιδεύεψει τα πέρατα του πλανήτη. Ο 'Αγιος δεν είχε συμπληρώσει το έντυπο Ε9. Η Φιλανδική υπηρεσία μετά από πιέσεις αναγκάστηκε να προωθήσει τον φάκελο στην

Δύο ειδήσεις που κρίνουν ιδιαίτερης προσοχής και μελέτης!
Μαζική μεταφορά πυραύλων εδάφους-εδάφους από την Τουρκία στην Α.Θράκη
Μια "παγωμένη" πρόταση για την απόκτηση πυραύλων εδάφους-εδάφους Iskander-Ε από την Ρωσία έρχεται ξανά στην επιφάνεια μετά την εγκατάσταση μεγάλου αριθμού

Αρχή άνδρα δείκνυσι.Τελικά από τις κρεμαστές γλάστρες έμεινε  η ασχήμια και αντί για λουλούδια έχουν φυτρώσει ζιζάνια και τσουκνίδες οι δε φανοστάτες άλλοι είναι σπασμένοι και άλλοι δεν βλέπονται από τη βρώμα και την λέρα. Ο Δήμαρχούκος είχε οραματιστεί τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας και του βγήκε αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία. Είχε οραματιστεί καθαρές

Είμαστε οι γιοι των πράξεών μας. Τα γεγονότα, καλέ μου Σάντζο, είναι οι εχθροί της αλήθειας.

Όπως θα έλεγε και ο Θερβάντες: Αγαπητέ μου Σάντζο,  για μία στιγμή ένιωσα εθνικά υπερήφανος όταν έκανες αυτές τις δηλώσεις, αλλά, μου ερχόταν συνέχεια μία φράση στο στόμα: χθεσινός Π@@στης σημερινός Κ@@@μπαράς δεν γίνεται.
Οι δηλώσεις σου το 2013 ήταν πολλές  να κάποιες όπως τις κατέγραψε ο ΔΟΛ. Τις υπόλοιπες τις μοιράστηκε μαζί μας ο Γιώργος Τράγκας στην ραδιοφωνική του εκπομπή και σε επαινούσε.
Με ειρωνικό και σαρκαστικό ύφος κατά της κυβέρνησης, επανεμφανίστηκε ο Βύρων Πολύδωρας, ο οποιίος ουσιαστικά αμφισβήτησε την πρόθεση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να αντιταχθεί στην τρόικα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το πολιτικό του γραφείο, ο κ. Πολύδωρας απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο, ανέφερε: «Να προσέχουν μη στενοχωρήσουν τους δανειστές μας και θυμώσουν».
Στη συνέχεια θεώρησε σκόπιμο να

Έμποροι Ελπίδας στο διαδίκτυο Μιας και θα χάσετε σίγουρα το Σπίτι σας κτίζετε άλλο με 125 ευρώΑγρότης έχτισε σπίτι δαπανώντας μόνο 125 ευρώ! (Φωτογραφίες)


 
Ένας αγρότης, κατασκεύασε ένα ολόκληρο σπίτι δαπανώντας μόνο 150 δολάρια, χρησιμοποιώντας μια αρχαία τεχνική από υλικά τα οποία βρήκε στα σκουπίδια και στη φύση.

Ο Michael Buck, 59 ετών, χρησιμοποίησε μόνο φυσικά ή άχρηστα υλικά για να χτίσει το «καλαμποκόσπιτο», στο πίσω μέρος του κήπου του.Ο πρώην καθηγητής καλλιτεχνικών, νυν μικροκαλλιεργητής στο Όξφορντ, ενοικιάζει αυτό που κατασκεύασε σε έναν