Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ο λογιστής της μαφίας
Ο μαφιόζος αρχινονός, συνοδευόμενος μόνο από τον δικηγόρο του, μπαίνει σ ένα δωματιάκι όπου περιμένει ο λογιστής του.
Ο Νονός ρωτά το λογιστή: «Πού βρίσκονται τα τρία εκατομμύρια δολάρια που καταχράστηκες;»  Ο λογιστής δεν απαντά.
Ο Νονός τον ξαναρωτά: «Λέγε, πού είναι τα τρία εκατομμύρια που καταχράστηκες;»
Ο δικηγόρος τον διακόπτει. «Με συγχωρείτε, αλλά είναι

Να χάνωμεν αδέλφια, πατρίδα και γονείς, τους φίλους, τα παιδιά μας, κι όλους τους συγγενείς; Κάλλιο είναι μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνους, σκλαβιά και φυλακή.


Η επάρατος δικτατορία και οι εφοπλιστές
Οι Έλληνες εφοπλιστές καλούνται να συνεισφέρουν με ένα ελάχιστο μέρος από την κερδοφορία τους στη δυσχερή οικονομική κατάσταση τη χώρας και αντιδρούν επειδή η «εθελοντική» έγινε «υποχρεωτική» συνεισφορά και έτσι κάποιοι δεν θα διαφεύγουν των υποχρεώσεών τους. Χρησιμοποιούν
δε και πάλι την απειλή ότι θα πάρουν τα πλοία τους από το εθνικό νηολόγιο και η Ελλάδα θα χάσει τη ναυτιλία της, τη στιγμή που απολαμβάνουν δεκάδες άλλες φοροαπαλλαγές, ενώ ο ελληνικός λαός υπερφορολογείται...

 Ο υπουργός ναυτιλίας της χούντας Χολέβας ανακοίνωσε στους Έλληνες εφοπλιστές που κατοικοέδρευαν τότε

Το να δίνουν δωρεάν γεύμα μία δυο φορές τον χρόνο (Χριστούγεννα Πάσχα) σε άπορους-τα σωματεία, ενώσεις , σφραγίδα και να το διαφημίζουν (!!!) η πράξη τους, δεν είναι προσφορά, αλλά αθλιότητα.


Είμαι προδότης για τους Έλληνες για τους Εβραίους τραπεζίτες είμαι Έλληνας.Σόιμπλε: Κανείς δεν βλέπει την συνωμοσία, όταν παίρνει μέρος σ’ αυτήν.  Μετά, γίνεται σκοπός.