Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Άνω κάτω η Αθήνα, μεγάλος κίνδυνος.....


Έξαλλοι οι Τσιγγάνοι με τους αλβανούς  ισχυρίζονται ότι τους  πήραν τις δουλείες  μαζί με τους πακιστανούς ,οι Αφγανοί  αναμένετε να προβούν σε δηλώσεις . Ο λόγος που έθεσε την αστυνομία σε επιφυλακή είναι ότι οι Αλβανοί δεν τήρησαν  την
μπέσα και μπήκαν στα χωράφια των άλλων. Από  όσα  γνωρίζουμε έως και σήμερα οι Αλβανοί είχαν την αποκλειστική εκμετάλλευση των εισαγωγών εξαγωγών, οι πακιστανοί την χονδρική, οι μπακλαντεσιανοί το λιανιοτάρη  δηλαδή την πώληση σε σπιρτόκουτα και πώληση νερού έξω από το μουσείο. Οι ρομά  είχαν την εκμετάλλευση των καλών περιοχών. Όλοι  εναντίων όλων απαιτούν να ξαναμοιραστούν οι περιοχές και οι ρόλοι οι βούλγαροι  διατηρούν το δικαίωμα της αποκλειστικής  εμπορίας βρεφών οι ρουμάνοι  σιωπούν. Από το παρακάτω γεγονός που διαβάσαμε στο NEWSIT άρχισαν όλα.

Συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης τρεις Αλβανοί οι οποίοι λίγο  νωρίτερα είχαν χτυπήσει και ληστέψει τρεις 17χρονους. Πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι τρεις συλληφθέντες ηλικίας 16 και 18 ετών, μαζί με τουλάχιστον άλλους δύο άγνωστους συνεργούς τους, είχαν συστήσει σπείρα και λήστευαν πολίτες και τουρίστες στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Λόφο του Φιλοπάππου.Μάλιστα, είτε με τη χρήση σωματικής βίας, είτε με την απειλή μαχαιριών, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα.Όπως εξακριβώθηκε, οι συλληφθέντες, τον τελευταίο μήνα διέπραξαν πέντε ληστείες σε βάρος Ελλήνων πολιτών αλλά και και αλλοδαπών τουριστών.Συνελήφθησαν, επίσης, δύο αλλοδαπές, ηλικίας 38 και 39 ετών, μητέρες των δύο ανήλικων συλληφθέντων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους και τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..