Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

18χρονη της τζιχάντ θέλει το κεφάλι του Κάμερον επί πίνακι

18χρονη της τζιχάντ θέλει το κεφάλι του Κάμερον επί πίνακι


Κατακεραυνώνοντας τον βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, για «πόλεμο» κατά των μουσουλμάνων, μία 18χρονη Βρετανίδα που έχει ενταχθεί στη τζιχάντ, ζητά το κεφάλι του επί πίνακι...
Η 18χρονη, που πιστεύεται ότι ζει στο
προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους, στη Ράκα της νοτιοανατολικής Συρίας, κατακρίνει επίσης τα σχέδια Κάμερον για παρεμπόδιση των βρετανών τζιχαντιστών να επιστρέψουν στην χώρα.

Οπως ισχυρίζεται, δεν τη νοιάζει αν της έχει αφαιρεθεί η βρετανική ιθαγένεια, κάνοντας λόγο για κάτι «εντελώς γελοίο».


Οι δηλώσεις της 18χρονης έρχονται εν μέσω ανησυχιών ότι αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των γυναικών που εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους στη Βρετανία για να ακολουθήσουν τους τζιχαντιστές στη Συρία.

Μέσω Twitter η γυναίκα ανέφερε: Στο όνομα του Αλλάχ θα έρθει η μέρα που το κεφάλι του Ντέιβιντ Κάμερον θα μπει επί πίνακι, αν συνεχίσει τον πόλεμο κατά των προστατών του Αλλάχ και εξαπολύσει τρόμο στις καρδιές των kuffar».

H κοπέλα, που χρησιμοποιεί το λογαριασμό @UmmKhattab_, έχει αναρτήσει φωτογραφίες στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που την απεικονίζoυν φορώντας νικάμπ και φέροντας όπλο στον ώμο της.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχει επίσης απευθύνει κάλεσμα να υψωθεί η σημαία του Ισλαμικού Κράτους στη Ντάουνινγκ Στριτ και έχει ισχυριστεί ότι είναι «εκστασιασμένη στη σκέψη ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες θα εκτελεστούν εάν πραγματοποιηθεί μία εισβολή».

Παράλληλα, έχει ενθαρρύνει κι άλλους Βρετανούς να ταξιδέψουν στη Συρία λέγοντας: Μπορεί να είμαι μόλις 18 ετών, αλλά γνωρίζω ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι η καλύτερη επιλογή. Παραμένοντας στο Ηνωμένο Βασίλειο μειώνεται εντελώς το ισλάμ σας».

Η γυναίκα της τζιχάντ έφτιαξε το λογαριασμό της στο Twitter στις 27 Ιουνίου, μία ημέρα αφότου οι δίδυμες μαθήτριες Σάλμα και Ζάχρα Χαλάνε έφυγαν για τη Συρία.

Οι 16χρονες εγκατέλειψαν τις οικογένειές τους από το Τσόρλτον στις 26 Ιουνίου για τον «παράδεισο» ης διχασμένης από τον πόλεμο Μέσης Ανατολής.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..