Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Απαγωγή φορτίου με τόνους κοτόπουλα παίρνει αηδιαστική τροπή

Απαγωγή φορτίου με τόνους κοτόπουλα παίρνει αηδιαστική τροπή


Οδηγός φορτηγού ανέλαβε το έργο να μεταφέρει 16 τόνους κατεψυγμένου κοτόπουλου από το Άρκανσο των ΗΠΑ για να το παραδώσει στην Ουάσινγκτον. Αφού όμως φόρτωσε τα κοτόπουλα και ξεκίνησε τη διαδρομή, μπήκε σε
διαμάχη με την εταιρεία για την αμοιβή του: Έτσι, αποφάσισε να μην παραδώσει το φορτίο μέχρι να πληρωνόταν όσο ζητούσε. 

Ο χρόνος όμως περνούσε, και το φορτίο σιγά σιγά σάπιζε...

Το δρομολόγιο ξεκίνησε στις 20 Αυγούστου και θα ολοκληρώνοταν την επόμενη ημέρα. Το φορτηγό βρέθηκε παρατημένο την Παρασκευή, δηλαδή έναν μήνα και πλέον μετά, σε σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών στη Μοντάνα.

Ο 42χρονος οδηγός το είχε εγκαταλείψει παρκαρισμένο στον σταθμό και, φυσικά, κάποια στιγμή το ψυγείο σταμάτησε να λειτουργεί. 

Η εταιρεία στην οποία δούλευε, η Dixie River Freight, είχε δηλώσει την εξαφάνιση του φορτηγού στις 27 Αυγούστου. Τελικά, η αστυνομία της Μοντάνα ειδοποιήθηκε ότι από ένα εγκαταλελειμένο φορτηγό είχαν αρχίσει να στάζουν για αρκετές ημέρες υγρά με πολύ άσχημη μυρωδιά. Γύρω από το φορτηγό είχαν αρχίσει να μαζεύονται μύγες. 

Η κατάσταση που επικρατούσε μέσα στο φορτηγό δεν χρειάζεται περιγραφή -έστω και συσκευασμένα, τα κατεψυγμένα κοτόπουλα έπρεπε να θαφτούν σε λάκο που άνοιξε εκσκαφέας σε χωματερή.

O οδηγός συνελήφθη, αν και όχι για ζημιές στο φορτηγό (ιδιοκτησίας της εταιρείας), αλλά για παραβίαση των όρων της αναστολής προηγούμενης ποινής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..