Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο - Δύο νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο - Δύο νεκροί από φωτιά σε πολυκατοικία


Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε τριώροφη πολυκατοικία, στο Παλαιό Φάληρο. Ενας πυροσβέστης και μια γυναίκα, ένοικος της πολυκατοικίας, έχασαν τη ζωή τους
από τις αναθυμιάσεις της φωτιάς. Όπως έγινε γνωστό από το Πυροσβεστικό Σώμα, ο άτυχος πυροσβέστης προσπάθησε να απεγκλωβίσει την γυναίκα από μπαλκόνι στο δεύτερο όροφο του κτιρίου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης εισέπνευσαν όμως και οι δύο αναθυμιάσεις, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.


Νωρίτερα, οι πυροσβέστες κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τραυματισμένες δύο άλλες γυναίκες, εκ των οποίων μία ηλικιωμένη, που είχε χάσει τις αισθήσεις της από τους καπνούς.

Η φωτιά ξέσπασε στις 9 το βράδυ σε κατάστημα υδραυλικών που βρίσκεται στο ισόγειο ενώ επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί.

Η πυροσβεστική λόγω του πυκνού καπνού και των συνεχών εκρήξεων που σημειώνονταν από φιάλες ασετιλίνης στο ισόγειο, δεν μπορούσε να πλησιάσει το κτίριο για πολύ ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα, πιθανώς ένοικος των ορόφων μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο Σωτηρία ενώ στο 251 ΓΝΑ μεταφέρθηκε, επίσης με αναπνευστικά προβλήματα, και δεύτερος πυροσβέστης. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.

Τη φωτιά κατάφεραν να σβήσουν τελικά οι 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα που βρέθηκαν στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..