Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Spiegel Ρένα Δούρου, η νέα σταρ της Αριστεράς

Ρένα Δούρου, η νέα σταρ της Αριστεράς


Την πιθανότητα η νέα περιφερειάρχης Αττικής να αποτελέσει σοβαρό εσωκομματικό αντίπαλο για τον Αλέξη Τσίπρα εξετάζει το γερμανικό περιοδικό σε
ολοσέλιδο θέμα του. (Άλλη δουλειά δεν έχουν στην  Γερμανία?) «Η Ρένα Δούρου αντιμετωπίζεται ως η νέα σταρ της Αριστεράς. Εάν πετύχει το πείραμα της Αττικής, θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι έχει διοικητικές ικανότητες και ίσως να εξελισσόταν σε μια εσωτερική αντίπαλο του χαρισματικού προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα», υποστηρίζει το Spiegel στην έντυπη εκδοσή του, στην οποία φιλοξενεί το πορτρέτο της νέας περιφερειάρχη Αττικής.


Οπως σημειώνεται, η κ.Δούρου «επίσημα ... δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο: 'Είμαστε στενοί φίλοι, στην ίδια ηλικία και ήμασταν μαζί στην ίδρυση του κόμματος, δεν είμαστε όπως οι άλλοι'. Δεν θέλει να κάνει οπωσδήποτε καριέρα και ο Τσίπρας δεν είναι αντίπαλος: «Εάν παίξουμε το παλιό πολιτικό παιχνίδι, η χώρα δεν έχει καμία ελπίδα, έτσι δεν θα γράψουμε ιστορία».

Το Spiegel πάντως επιμένει, καθώς όπως καταλήγει: «Ακούγεται καλό και είναι πολιτικά έξυπνο λίγο πριν τις επιδιωκόμενες εκλογές. Στην ορκωμοσία της ήρθε και ο στενός της φίλος ο Τσίπρας, μόνο που ήρθε αργά και έφυγε γρήγορα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..