Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Ποτέ μην αγγίζεις σκατά, ούτε με γάντι. Το γάντι γίνεται πιο σκατένιο, το σκατό δεν γίνεται πιο γαντένιο.Επιστροφή Κακλαμάνη  στην ΝΔ. Ο κ. Κακλαμάνης είχε διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία στις 31 Μαρτίου όταν είχε ψηφίσει παρών στο πρώτο άρθρο του πολυνομοσχεδίου.
Τότε ο βουλευτής είχε δηλώσει ότι δεν υποκύπτει σε πολιτικούς εκβιασμούς και δεν συμβάλλει στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων.
Τώρα  εφάρμοσε το δόγμα αν δεν μπορείς να τους νικήσεις, γλείψε τους. Θυσιάζεται για το καλό της
Πατρίδας σαν άλλη Ιφιγένεια. Νικήτα  σε όλη σου τη ζωή υποκρινόσουν πως ήσουν κάποιος άλλος, και στο τέλος αποκαλύπτεται ότι ήσουν κάποιος άλλος που υποκρινόταν πως ήταν εσύ. Στο λεξικό των πολιτικών η λέξη «θυσία» σημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν μεγαλύτερο μέρος από το εισόδημά τους στην κυβέρνηση, έτσι ώστε οι πολιτικοί δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουν την ευχαρίστηση να το ξοδεύουν. Χαμογελάς στην φωτογραφία γιατί μπορεί κάποιος να χαμογελάει, και να χαμογελάει, και να είναι αχρείος. Υπηρέτης της δημοκρατίας λοιπόν Αυτή είναι η πιο αληθινή από όλες τις δημοκρατίες: η δημοκρατία του θανάτου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..