Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Αγιοι ανακυρήχθηκαν Άδωνις Γεωργιάδης, Βασίλης Καπερνάρος και Λιάνα Κανέλλη.H Ολομέλεια της βουλής  απέρριψε τις αιτήσεις για άρση της ασυλίας των, Άδωνι Γεωργιάδη, Βασίλη Καπερνάρου και Λιάνας Κανέλλη.
Υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Γεωργιάδη ψήφισαν 13 βουλευτές, κατά 179, ενώ 7 δήλωσαν «παρών» και 4 «λευκό». Υπέρ της άρσης της ασυλίας της Λιάνας Κανέλλη για υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης ψήφισαν τρεις βουλευτές, ενώ 197 ψήφισαν «κατά», δύο «παρών» και ένας «λευκό».

 Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε κατηγορηθεί «για δήλωση ψευδών στοιχείων στην
επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής και μη καταβολή του αναλογούντος φόρου μεταβιβάσεως για αγορασθέν ακίνητο επί του οποίου έχουν τελεσθεί αυθαίρετες κατασκευές».

Ο ανεξάρτητος Βασίλης Καπερνάρος κατηγορείτο για «απάτη ενώπιον του δικαστηρίου κατά συναυτουργία με συνολικό όφελος και αντίστοιχα ζημία υπερβαίνουσα το ποσό των 120.000 ευρώ». Σε δήλωση που απέστειλε στη Βουλή, καθώς απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θύμισε στο Σώμα ότι η επιτροπή αποφάσισε τη μη άρση της ασυλίας του. Η αίτηση καταψηφίστηκε με 189 «κατά», 9 «υπέρ» και 5 «παρών».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..