Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Καλύτερα να δράσουμε (τώρα), παρά να αντιδράσουμε (μετά)


Ομογενείς στις ΗΠΑ, ετοιμαστείτε γιά κινητοποιήσεις
Παρά τις ''φιλότιμες'' προσπάθειες των ευθυνόφοβων, αστείων κυβερνήσεων Ελλάδας και Κύπρου να υποβαθμιστεί το
ζήτημα του Barbaros μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ, η λογική και η ιστορία λέγουν ότι οι προκλήσεις της Τουρκίας θα συνεχιστούν, με πολύ πιθανό κι ένα θερμό επεισόδιο.
'Ιμια (τετελεσμένα), Κύπρος (τετελεσμένα), αύριο ''αυτονομία Θράκης''. Η Τουρκία έχει στρατηγική και εθνική εξωτερική πολιτική, ξέρει που και πως πάει. Εμείς έχουμε το αντίθετο: Σαχλαμάρες ασυντόνιστων ευθυνόφοβων τυχοδιωκτών. Και ο ''οργανωμένος Ελληνισμός'' στις ΗΠΑ, διαλυμένος από την ελληνική κυβέρνηση, μέσω της απάτης ''Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού'' (ΣΑΕ), κατάντησε να ''εκπροσωπείται'' από γραφικό αρχιεπίσκοπο και αστείους αυτόκλητους ''ηγέτες'', δηλ. ''ψώνια-γελωτοποιούς'', που μας ατιμούν.
Ομογενείς... Ετοιμαστείτε γιά κινητοποιήσεις. Ετοιμαστείτε γιά ''βομβαρδισμό'' Αμερικανών κυβερνητικών, τοπικών και ομοσπονδιακών πολιτικών με emails. Θα  ενημερωθείτε σχετικά, σύντομα. Και να θυμάστε: Οι κυβερνήσεις Ελλάδας και Κύπρου, πάντα χρησιμοποιούσαν και αποπροσανατόλιζαν την Ομογένεια, μέσω των διπλωματικών τους αποστολών. Με αυτούς, δεν μπορούμε να ''συντονιστούμε''. Είναι ασοβάρευτοι, αναξιόπιστοι.
Την πάθαμε την ''ζημιά'' τέλη δεκαετίας '70, όταν τρέχαμε γιά την Κύπρο και τα Προξενεία της στις ΗΠΑ μας έλεγαν ''μην κάνετε κινητοποιήσεις μην θυμώσουν οι Τουρκοκύπριοι και δεν γίνουν συνομιλίες''. Την πάθαμε 1992-93 με όνομα ''Μακεδονία'', όταν τρέχαμε στην Ουάσιγκτον και η τότε ελληνική κυβέρνηση Κ. Μητσοτάκη, καλούσε (πίσω από την πλάτη μας) μυστικά και άτιμα ''παράγοντες της Ομογένειας'' να στείλουν το εμμετικό γράμμα στον μόλις ορκισμένο πρόεδρο Κλίντον κι έτσι γεννήθηκε το ''Μακεδονία'' μέσα στο FYROM (ενώ το είχαμε αποτρέψει με τις κινητοποιήσεις).
Μην την ξαναπάθουμε και τώρα. Η προάσπιση των εθνικών ζητημάτων Ελλάδας και Κύπρου είναι υπόθεση όλων μας. 'Εστω και αν δεν πρέπει -σε καμία περίπτωση- να εμπιστευτούμε (πάθαμε και μάθαμε), τις κουτοπόνηρες κυβερνήσεις Ελλάδας-Κύπρου και τους διπλωμάτες τους στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..