Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Φταίνε οι Εβραίοι ή οι Έλληνες;Η ιστορία έχει ως εξής: Το 1990 επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη η Ελλάδα είχε μεγάλο πρόβλημα λειψυδρίας. Η μοναδική εφικτή λύση που μας παρουσίασαν ήταν
 ο αεροψεκασμός των σύννεφων με μείγμα  αλουμινίου και ιωδίου .  Προσέλαβαν μία Ισραηλινή εταιρεία και μας ψέκαζαν μέρα και νύχτα χωρίς όμως να βρέξει….. Σήμερα το ΑΠΕ δημοσίευσε την παρακάτω είδηση.
Το αλουμίνιο εισχωρεί στο σπέρμα και το αχρηστεύει
Η έκθεση στο αλουμίνιο μπορεί να αποτελεί παράγοντα κινδύνου και μάλιστα όχι ασήμαντο για την μείωση της ποιότητας του σπέρματος και της ανδρικής γονιμότητας, σύμφωνα με μια νέα βρετανογαλλική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές του βρετανικού πανεπιστημίου του Κιλ και των γαλλικών πανεπιστημίων της Λιόν και της Σεντ Ετιέν, με επικεφαλής τους καθηγητές Κρίστοφερ Έξλεϊ και Μισέλ Κοτιέ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό αναπαραγωγικής τοξικολογίας "Reproductive Toxicology", ανέλυσαν δείγματα σπέρματος που είχαν δώσει 62 δωρητές σε κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.
Με ειδικό μικροσκόπιο επιβεβαιώθηκε η παρουσία του αλουμινίου μέσα στο σπέρμα γενικά, αλλά και μέσα σε επιμέρους σπερματοζωάρια. «Έχει υπάρξει σημαντική μείωση στην ανδρική γονιμότητα και στην ποιότητα του σπέρματος σε όλο τον ανεπτυγμένο κόσμο κατά τις τελευταίες δεκαετίες. Προηγούμενες μελέτες έχουν συνδέσει αυτή την εξέλιξη με περιβαλλοντικούς παράγοντες, όπως αυτοί που διαταράσσουν το ενδοκρινικό σύστημα», δήλωσε ο Κρίστοφερ Έξλεϊ. «Η έκθεση των ανθρώπων στο αλουμίνιο έχει αυξηθεί σημαντικά την ίδια περίοδο και οι παρατηρήσεις μας για τη σημαντική μόλυνση του ανδρικού σπέρματος με αλουμίνιο δείχνουν ότι η ουσία αυτή αποτελεί πιθανό παράγοντα που επηρεάζει την αναπαραγωγική γονιμότητα», πρόσθεσε.
Ερωτήσεις: Οι Ισραηλινοί που μας ψεκάζανε δεν ήξεραν τι προκαλεί το αλουμίνιο ή ήξεραν και το έκαναν επί τούτου;; Φταίει ο δικός μας ο πρωθυπουργός που τους κάλεσε να μας ψεκάσουν;  Φταίνε τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης; Αυτά τα εγκλήματα παραγράφονται λόγω βλακείας; Σαν λαός ποτέ δεν διαμαρτυρηθήκαμε. Σαν κομματόσκυλα πάντα.  Εξακολουθούμε να  πίνουμε νερό φθορισμένο μιλάει κανείς;   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..