Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Ήθελε να ζήσει ελεύθερος αλλά ..... απαγορεύεται.


Μία περίεργη δημοπρασία Ήθελε να ζήσει ελεύθερος αλλά..... απαγορεύεται. Παλιά έλεγαν θέλει να ζήσει ελεύθερος. Σκοτώστε τον! Τώρα το αίμα δεν πρέπει να χυθεί οπότε χρησιμοποιούν την μέθοδο των Ιησουιτών. Όταν η Ιερά
Εξέταση ήθελε να σκοτώσει τον Τζορντάνο Μπρούνο είπε να του αφαιρέσουν την ζωή αλλά αναίμακτα. Έτσι τον έκαψαν δίπλα στην ανθαγορά της Ρώμης. Με τον ίδιο τρόπο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής είναι ανεκτή η μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα, αλλά, απαγορεύονται για την αισθητική η κοπριά από τα πρόβατα. Εάν έχω καταλάβει λάθος ας μας διορθώσουν. 
Μία περίεργη δημοπρασία θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη στο δήμο Πολύγυρου Χαλκιδικής.
Όπως προκύπτει από ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του, ο δήμος βγάζει στο "σφυρί" ένα κοπάδι από 34 πρόβατα και 59 κατσίκες που κατασχέθηκαν επειδή ο ιδιοκτήτης τους λειτουργούσε παράνομα κτηνοτροφική μονάδα στην περιοχή.
Με τιμή εκκίνησης 2.030€ ο δήμος καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί στο δημαρχείο.
«Αφού κατασχέθηκαν, η διοίκηση αποφάσισε να τα βγάλει σε δημοπρασία, καθώς δεν μπορεί να τα εκμεταλλευθεί με διαφορετικό τρόπο και αναγκαστικά πρέπει να τα εκποιήσει» αναφέρει στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο υπεύθυνος της δημοπρασίας Ιωάννης Μαρινούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..