Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014

Οπαδοί του Βολταίρου όλοι οι βουλευτές

Διαφωνώ με ό,τι λές, αλλά θα υποστηρίζω μέχρι θανάτου το δικαίωμα να το λές. Μας το απέδειξαν με τις πράξεις τους και τα λεγομενά τους.

Χαμός στη Βουλή - Κυριαζίδης σε Κωνσταντοπούλου: «Άντε μωρή από εδώ»
Στην Επιτροπή Δικαιοσύνης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε μύδρους κατά της κυβέρνησης και της πολιτικής που ασκεί τόσο στη
δικαιοσύνη όσο και σε άλλους τομείς, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις, που προκάλεσαν την αντίδραση των κυβερνητικών βουλευτών.

Έξαλλος με την κυρία Κωνσταντοπούλου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Υψηλάντης την κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη και σημείωσε πως θα την καταγγείλει στον Πρόεδρο της Βουλής για τις προσβολές προς τους βουλευτές, ενώ της είπε χαρακτηριστικά: «θα μπορούσα να πω πολλά για την κυρία. Σέβομαι όμως την διαδρομή του πατέρα της και μόνο αυτή».

Η λέξη «τραμπουκισμός» εξόργισε ακόμα περισσότερο τον κ. Υψηλάντη που της είπε: «τραμπούκα είσαι και φαίνεσαι Ακούς τι σου είπα; Σεβόμουνα μέχρι τώρα την διαδρομή του πατέρα σου όμως μέχρι εδώ».

Στην οργή του κ. Υψηλάντη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε και ξανάλεγε: "ακούστε φρασεολογία" για να της απαντήσει ο κ. Υψηλάντης: «βρε άντε από εδώ. ντροπή σου».

Η κα Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να στήσουν ένα σκηνικό όπου ο αντίλογος είναι αντικοινοβουλευτική πρακτική και ζήτησε να παραμείνουν στα πρακτικά οι ύβρεις «για να ελέγχεται αυτός που τα εκστόμισε. Η αυτοανάφλεξή του αποκαλύπτει πόσο επίπλαστη είναι αυτή η έκρηξη. Αυτοί είναι οι προστάτες των κοινοβουλευτικών ηθών».

Στον άγριο καυγά αναμίχθηκε και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριαζίδης, ο οποίος ακούστηκε σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες να της λέει «άντε μωρή από εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..