Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Η Ουγκάντα μπορεί να διδάξει ήθος στους Έλληνες κρατικούς λειτουργούς.Ο Αλέκος Μάρκελος  τα μούτζωσε όλα και όλους αν και επιτυχημένος δημοσιογράφος  και ξενιτεύτηκε στην Αυστραλία. Προ 9 ωρών στο facebook ανάρτησε τα παρακάτω:
 Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ώρες ο γνωστός τραπεζίτης και επιχειρηματίας Σπύρος Λάτσης.
Το ένταλμα σύλληψης λογικά έχει εκδοθεί αμέσως μόλις αποκαλύφθηκε πως είχε κάνει μυστική συμφωνία με το Λουξεμβούργο για να αποφεύγει την
καταβολή φόρων από τα υπερκέρδη του στην Ελλάδα.
Η απώλεια εσόδων για το Ελληνικό κράτος είναι τεράστια και βέβαια η ξετσιπωσιά του δεν έχει όρια καθώς ο λιγούρης παρέλαβε εξτρά και ένα σκασμό δις που δανείστηκε η Ελλάδα, τα έδωσε στις τράπεζες (για να...σωθούν!!!) και τα χρέωσε για αποπληρωμή στους μισθωτούς και συνταξιούχους!
Και μην ξεχνάμε πως αυτή η κουφάλα πήγε να πάρει και το Ελληνικό για ένα κομμάτι ψωμί.
Δεν υπάρχει χειρότερο από τον Γύπα που τρέφεται με σάρκες ετοιμοθάνατων και το απολαμβάνει.
Μέσα, η Ελλάδα κύριε είναι ευνομούμενη πολιτεία με νόμους.
Σε πιάσανε στα πράσα, δεν πιστεύω πως υπάρχει πιθανότητα να γλυτώσεις.
Και στην Ουγκάντα φυλακή θα πήγαινες.
Στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα θα γλυτώσεις?
Σήμερα λοιπόν μετα από αυτην την ανάγνωση συνέχισα το σερφάρισμα και έπεσα πάνω σε αυτην την είδηση που αφορά τον κ. Λάτση και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες
 :
Ελεγκτικό Συνέδριο: Νόμιμος ο διαγωνισμός για το Ελληνικό

Σύμφωνα με πληροφορίες το 6ο Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, που συνεδρίασε  υπό την προεδρία του Σωτήρη Ντούνη. αποφάνθηκε υπέρ της προόδου της επένδυσης, καθώς έκανε δεκτά τα επιχειρήματα του ΤΑΙΠΕΔ, κρίνοντας ότι ο διαγωνισμός είναι νόμιμος.

Η υπόθεση είχε συζητηθεί ενώπιον του 6ου Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στις αρχές Οκτωβρίου.

Ο αντεπίτροπος του Τμήματος είχε προτείνει να μη γίνουν δεκτές οι θέσεις περί αποκλεισμού από το πρώτο στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας φυσικών προσώπων, όπως είχε κρίνει το Κλιμάκιο. Ωστόσο, είχε χαρακτηρίσει βάσιμες τις αιτιάσεις των δικαστών του Κλιμακίου περί παραβίασης της νομοθεσίας ως προς το σκέλος τροποποίησης των όρων της διαγωνιστικής διαδικασίας στο δεύτερο στάδιο.

Το 6ο Τμήμα, προφανώς, θεώρησε ότι πληρούνται οι κανόνες νομιμότητας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας και "ξεπάγωσε" την εξέλιξη του διαγωνισμού.

Εν κατακλείδι ή στην Ουγκάντα πρέπει να πάμε για να μεγαλώσουμε παιδιά ή να μας δεχθεί σαν μετανάστες η Αυστραλία, κάτι πολύ απίθανο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..