Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Συμφορές γιά την Ελλάδα, αν δεν εκλεγεί πρόεδρος Δημοκρατίας και δεν μείνουν ως κυβέρνηση Σαμαράς-Βενιζέλος γιά τα επόμενα 10 χρόνιαΣύμφωνα με τους σχολιαστές-μελλοντολόγους των ελληνικών ''καναλιών'' και λοιπών (μνημονιακών) ΜΜΕ, αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση στην περίπτωση που δεν εκλεγεί τώρα μιά ''γλάστρα'' ως πρόεδρος Δημοκρατίας, τότε στο ελάχιστο, θα συμβούν τα
ακόλουθα δεινά στην Ελλάδα:
Σεισμοί, με επακόλουθο τσουνάμι. Χολέρα, χρεοκοπία, τρομοκρατικά χτυπήματα, καταστροφή αλλά μικρασιάτικη. Απόσχιση Μεσσηνίας και ενσωμάτωσή της κάπου μεταξύ Αιγύπτου και Λιβύης, με παράλληλη μεταφορά των δενρυλίων της στα Ζωνιανά Κρήτης. Κατάργηση μίζας, ρουσφετιού, αρπαχτής, ατιμωρησίας. Θα κηρυχτεί παράνομος ο ''φραπέ'', ενώ στους ψηφοφόρους ΣΥΡΙΖΑ, που θα μεταμορφωθούν σε καλικάντζαρους, θα απαγορευτεί να κυκλοφορούν με ''κινητό'' στο χέρι. Τέλος, ο Η. Ψινάκης και ο Λ. Γαβαλάς μπορεί να βρούν ''τον άνδρα των ονείρων τους'' και να τεκνοποιήσουν, ενώ υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ο ''γκαντέμης'' Κων/νος Μητσοτάκης να ευχηθεί σε όλους ''καλή χρονιά 2015, με υγεία και χαρά'', με αποτέλεσμα να καταστραφεί το σύμπαν.
Νew York Times: Υπαίτιος του φόβου αγορών ο Σαμαράς. Aσταθής ηγέτης, μη δημοφιλής... Η εφημερίδα, γιά να μην υποστούν ζημιά οι πατροπαράδοτες ''αξίες'' της μίζας, διαπλοκής, ρουσφετιού, προτείνει γιά διάδοχό του τον... Κυριάκο ''Κούλη'' Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..