Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Εξαργύρωσε τα αργύρια.Δυστυχώς δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η κ. Δαμανάκη βρέθηκε εκεί λόγω των προσόντων της. Από αρχηγός κόμματος βρέθηκε απλή βουλευτής στο ΠΑΣΟΚ και ζήταγε από
τον Πρόεδρο της Βουλής προστασία λόγω εβραϊκής καταγωγής. Όλοι εξαργυρώνουν τα αργύρια της προδοσίας, δυστυχώς μόνο ο Ιούδας επένδυσε σε σκοινί.
Η θέση που καταλαμβάνει η κ. Δαμανάκη θα είναι αυτή της παγκόσμιας γενικής διευθύντριας για τις θάλασσες και τους ωκεανούς. Η έδρα και το γραφείο της θα είναι στα κεντρικά του Οργανισμού στο Λονδίνο.
«Η ένταξή μου στο TNC αποτελεί για μένα μια πρόκληση και μια ευκαιρία. Οι ωκεανοί και οι θάλασσες ήταν πάντα το υπόβαθρο της ζωής μου, από τη γέννησή μου σε ένα νησί της Μεσογείου –την Κρήτη– μέχρι τον διορισμό μου ως Ευρωπαίας επιτρόπου για τις θάλασσες», δήλωσε η Μαρία Δαμανάκη, και πρόσθεσε: «Μπορούμε και πρέπει να κάνουμε περισσότερα για την προστασία αυτού που αποτελεί το 71% της επιφάνειας του πλανήτη και τη βαθύτερη μνήμη της Γης και της ανθρώπινης ύπαρξης. Ανυπομονώ να συμβάλω στα αποτελέσματα που μπορούμε να έχουμε στηριγμένοι στην επιστήμη».
«Πιστεύω ότι η Μαρία θα ηγηθεί με επιτυχία της παγκόσμιας ομάδας μας για τους ωκεανούς, του TNC ευρύτερα, και του τομέα προστασίας της φύσης γενικότερα», δήλωσε ο MarkTercek, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Nature Conservancy.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..