Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

"Είναι προτιμότερο να δω να κυριαρχεί στην αγορά της Πόλης το φακιόλι των Τούρκων παρά η καλύπτρα των Λατίνων". Λουκάς ΝοταράςΔεν μπορούσα να  κατανοήσω αυτά τα λόγια του Νοταρά.Τα τελευταία χρόνια μάθαμε ότι οι εταίροι μας Λατίνοι που μας επιβάλουν τον οικονομικό θάνατο σήμερα, δήθεν μας βοηθούν, όλα αυτά τα χρόνια εκμαύλιζαν τους πολιτικούς μας και ..

τους στρατιωτικούς μας και μας πωλούσαν άχρηστα τανκς , τυφλά αεροπλάνα, υποβρύχια  τάφους, υπέρ τιμολογημένα προϊόντα και υπηρεσίες της Ζήμενς, αγόρασαν το νέο  αεροδρόμιο  της χώρας και δεν πλήρωσαν  φπα θέλουν ,θέλουν θέλουν. Οι εξωνημένοι πολιτικοί μας ψήφισαν νόμο πρώτα να πληρώνονται οι δανειστές και μετά να παίρνουν μισθούς οι εργαζόμενοι . Χάθηκε ο φάκελος του κατοχικού δανείου που πήραν οι Γερμανοί , τις πολεμικές αποζημιώσεις δεν τις απαιτούμε και δεν μας πληρώνουν ούτε καν το συζητάνε οι Γερμανοί . Πας να ζητήσεις το δίκιο σου και πρέπει να πας στο Βερολίνο να βρεις δικαστή . Οι υπουργοί για κάθε απόφαση ανθελληνική που παίρνουν σαν δικαιολογία προτάσσουν την ΤΡΟΙΚΑ . 
Σήμερα κατανοώ μετά  την  εφαρμογή κατοχής του μνημονίου πλήρως τον Λουκά Νοταρά όταν έλεγε :  "Είναι προτιμότερο να δω να κυριαρχεί στην αγορά της Πόλης το φακιόλι των Τούρκων παρά η καλύπτρα των Λατίνων".  
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ορέ πλανευτάδες πολιτικοί  σε λίγο μετά τις εκλογές όπως τα κάνατε θα κατηγορηθεί τε και για Σιμωνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..