Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Όλοι αγαπούν τα ψόματα να λεν, να μας γελούσι, Και την αλήθεια άθρωπος δε θε να τη ακούση.
Με το σκεπτικό ότι ο φίλος σου λέει τα ελαττωματά σου και ο εχθρός τα μεγαλώνει. Σχολιάζω με αυτές τις λίγες γραμμές τις δηλώσεις σου και δεν αμφισβητώ τις γνώσεις ή τις προθέσεις σου. 
Βαρουφάκης: Αναδιάρθρωση χρέους εντός ευρωζώνης  χωρίς κούρεμα.
Είπε ότι η κυβέρνηση...
Τσίπρα θα ζητήσει να «συνδεθεί η αποπληρωμή του χρέους με τον ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ της χώρας».
Ζήσε Μάη  μου να φας τριφύλλι .Δηλαδή θα πληρώνουμε θα πληρώνουμε θα πληρώνουμε τουλάχιστον ας το ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε τόσα ανθρώπινα θύματα όσα το ΙΡΑΚ και το λέω αυτό διότι αυτοί  ξεχρεώνουν το 2053 μέχρι τότε τα πετρέλαια τους , τα παίρνουν οι Αμερικανοί ως αμοιβή για πολεμικές αποζημιώσεις και την ανοικοδόμηση της χώρας, εμάς θα μας  τα παίρνουν έως το 2057 σύμφωνα με τα λεγόμενα του καθηγητή  περί  αυξήσεως του ΑΕΠ γιατί ;,γιατί; κλπ κλπ χρέος χωρίς κούρεμα σε μια πτωχυμένη χώρα.

Τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα «είναι αποφασισμένη να μείνει στο ευρώ» έδωσε ο νέος υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης μιλώντας στο αμερικανικό δίκτυο CNN.

Παράλληλα, θα συζητήσει με του Ευρωπαίους εταίρους το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων προκειμένου η Ελλάδα να μην ξαναβρεθεί στην κατάσταση που βρέθηκε το 2009 και το 2010.

Έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν είναι ανάλογη με τις κρίσεις στην Αργεντινή ή στο Μεξικό καθώς η χώρα μας είναι στο ευρώ και ουσιαστικά δεν μπορεί να ακολουθήσει δική της νομισματική πολιτική.

Τέλος τόνισε ιδιαίτερα ότι «δεν θα υπάρξει κούρεμα για τους ιδιώτες δανειστές» αλλά στόχος είναι να πειστούν οι θεσμικοί επενδυτές να συμμετάσχουν σε αναδιάρθρωση του χρέους.

Θυμώνω με τα θύματα που σέβονται τους δήμιους τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..