Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Και οι Εβραίοι διεμοίρασαν τα ιμάτια της Ελλάδος

Ο Εντολέας με τον Εντολοδόχο του. 
Η Αμερικανο-εβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee) χωρίς την παρουσία του τύπου- με ό,τι συνεπάγεται αυτό- εν κρυπτώ με Αμερικανούς και με τους Έλληνες σε ρόλο....
Ναιναιναιναι διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα « Αναδυόμενες Ενεργειακές Συμμαχίες: Νέοι Πόροι και Διάδρομοι μέσα  και γύρω από την Μεσόγειο»  την περασμένη Πέμπτη  στη Νέα Υόρκη, στην οποία συμμετείχαν μέλη του αμερικανικού Κογκρέσου, διπλωμάτες, ακαδημαϊκοί και εμπειρογνώμονες και στελέχη εταιρειών ενέργειας.

Μεταξύ των ομιλητών της εκδήλωσης – που ήταν κλειστή στον  Τύπο επαναλαμβάνω – συμπεριλαμβάνονταν ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, πρέσβης Νίκος Αιμιλίου, ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Νέα Υόρκη Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Συμβουλίου Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας (HALC), Εντι Ζεμενίδης, η συμπρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας στο Κογκρέσο, Κάρολιν Μαλόνι κι η βουλευτής Γκρέις Μένγκ.

Η μυστική διπλωματία της παραχώρησης και της εθνικής μειοδοσίας, εν δράσει. Οι πολιτικοί της Ελλάδας σε εντεταλμένη υπηρεσία σιωπούν. Οι εκλογές ήταν επιβεβλημένες. Τα πρωτόκολλα καλά κρατούν. Η σωτηρία της Ελλάδας από που θα έρθει; Εξ ανατολών; Ο Θεός ας μας φυλάει από τους συμμάχους μας. Ο λαός -η λεγόμενη πλέμπα- είναι ανώριμος, μόνο να πληρώνει πρέπει. Το δόγμα ανέκαθεν ήταν, είναι και θα είναι: "Πίστευε και Πλήρωνε" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..