Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Επιστολή Σωφρονίου προς τον αδελφό Ευλάμπιο ηγούμενο Κουτσουκαρίου(Φυλακές Κορυδαλλού) και βοήθειά μας!


Αδελφέ Ευλάμπιε,
Κατ’ επανάληψη και κατ’ οικονομία σου έχω επισημάνει ότι οι αποφάσεις των κυβερνώντων είναι θεάρεστες  για τους λόγους που θα σου εξηγήσω και εσύ δεν προβάλλεις το χριστιανικό έργο τους. Τα τελευταία οικονομικά μέτρα ήταν...
επιβεβλημένα Ευλάμπιε...
Με το κούρεμα συντάξεων μισθών και όλων γενικά των οικονομικών πόρων των αμαρτωλών Ελλήνων σκοπό έχουν να επαναφέρουν τις 200 μέρες νηστεία που είχαμε μέχρι και τον περασμένο αιώνα. Τα σημάδια των αμαρτιών που διέπρατταν μη τηρώντας την νηστεία είναι: χοληστερίνη, χοληστερόλη, παχυσαρκία, τριγλυκαιρίδια, ουρία ,τα βλέπουμε και τα βιώνουμε καθημερινά. Ο άνθρωπος δεν χρειάζεται φάρμακα, αλλά νηστεία και προσευχή.  Τα πετεινά του ουρανού χρειάζονται τίποτα;, Τους τα προσφέρει όλα ο Θεός έτσι είναι και οι άνθρωποι. Πρέπει να προβάλλεις το έργο της Τρόικας και των τραπεζών, διότι με το να αφαιρούν ιδιοκτησίες και επιβάλλοντας συσσίτια θυμίζουν τα πρώτα χριστιανικά χρόνια που αδιαλείπτως λειτουργούσαν οι τράπεζες αγάπης και μοιραζόταν  μπομπότα και χαρούπια. Πρότυπο του ποιμνίου σου πρέπει να είναι ο ακριδοφάγος Άγιος Αντώνιος. Δεν έχεις στείλει μέχρι στιγμής μία ευχαριστήρια επιστολή στους αδελφούς μουσουλμάνους που σου έχουν δημιουργήσει τόσους δολοφονημένους ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ.  Και δωρεά δώτε……  Να υπενθυμίζεις καθημερινώς στους αμαρτωλούς ότι το χριστιανικό πνεύμα πρεσβεύει μη κρίνετε ίνα μην κριθείτε. Διότι αν κριθούν από το ΣΔΟΕ  από την Αστυνομία και από όλους τους μηχανισμούς ζημιωμένοι αυτοί θα βγούνε. Και θα τους λες να μην λένε επί ματαίω  ΒΟΗΘΕΙΑ…… Να λένε Βοήθα Τάδε….. Και στους ουρανούς γράφετε αυτό.
Άγε εν ειρήνη, Ευλάμπιε αν και το βλέπω πολύ δύσκολο αυτό.
YΓ: Σου στέλνω και δύο κιλά υδρόμελο για τον Άκη και μια συνταγή για φακές οκρατέν μούρλια. Ο Άκης είναι ακατάλληλος για τη θέση του επιτρόπου, θα σου πάρει και το παγκάρι. Επαναλαμβάνω να ασπρίσεις νέα  κελιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..