Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Οιωνοί για την Ελλάδα την σημερινή εποχή. Δυο ειδήσεις με ιδιαίτερη σημασία.Οιωνός: φαινόμενο, γεγονός ή σημάδι που θεωρείται πως προμηνύει το μέλλον, ένδειξη που επιτρέπει να προβλέψουμε τις εξελίξεις.
Διαβάζοντας την αγαπημένη μου επαρχιακή εφημερίδα..
Χρόνος διάβασα δυο ειδήσεις που σας τις παραθέτω  παρακάτω .
Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι στο μέλλον το χρήμα ο Έλληνας θα το βρίσκει μόνον στο κυνήγι και στο ψάρεμα και όπως λέει ο λαός μας του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο δέκα φορές είναι αδειανό και μια φορά γεμάτο.

Πρώτη  είδηση.

ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΟΡΓΑΝΗ Όταν έφαγαν το κυνήγι είδαν στην κοιλιά του δυο λίρες και τρελάθηκαν Ψάχνουν μετά μανίας το πέρασμα των αγριογούρουνων… που συνδέεται με θαμμένους θησαυρούς! Που τις βρήκε το αγριογούρουνο; Που έσκαβε; Τι έφαγε και τις ανακάλυψε; Κι επειδή στην ορεινή περιοχή της Οργάνης κι όχι μόνο οι ιστορίες για χαμένους θησαυρούς από Βούλγαρους κομιτατζήδες, αλλά και αντάρτικα σε κουφάλες δένδρων κι άλλους που λεηλάτησαν την Θράκη, δίνουν και παίρνουν το γεγονός αυτό προκάλεσε νέες εξορμήσεις αλλά και σχέδια επί χάρτου… Οι ομάδες των χρυσοθήρων που το πληροφορήθηκαν προσπαθούν να δουν τα περάσματα των αγριογούρουνων αλλά δεν είναι εύκολο να εντοπίσουν το ακριβές σημείο γιατί τα ζώα αυτά διανύουν χιλιόμετρα…

Δεύτερη είδηση.

Ένας τεράστιος γουλιανός στον Έβρο έκρυβε χρυσό δαχτυλίδι. Στον ποταμό Έβρο στο ύψος του Σουφλίου ψαρεύτηκε  τεράστιος γουλιανός βάρους 200 κιλών και μέσα στην κοιλιά του όταν τον καθάρισαν βρήκαν ένα γυναικείο χρυσό δακτυλίδι… Και ο ψαράς όπως ήταν λογικό το πρόσφερε στην συμβία του…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..