Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Σε όφελος της Πλουτοκρατίας λειτουργούσε το Σύστημα και θα συνεχίζει.


Συμπαιγνία με τους ισχυρούς, διαιώνιση του χρέους και όχι κούρεμα, μιλιά για τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό  δάνειο κλπ!!!!!
Ο τόσο άνετος ενδυματολογικά λαλίστατος υπουργός γιατί δεν αναφέρθηκε και στις απαιτήσεις μας έναντι της Γερμανίας; 

Έτσι λειτουργεί η Ελλάδα είτε το...
θέλουμε είτε όχι.
Ο λαός βιώνει την φτώχεια, την κατάντια, την ένδυα, τα μέτρα τις στερήσεις , (συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί και οι κατασχέσεις και οι αυτοκτονίες,η εγκληματικότητα στα ύψη. Πας σε νοσοκομείο και πιο εύκολα θα δεις τον Άγιο Πέτρο παρά γιατρό.) και οι κυβερνώντες και  όλοι σχεδόν οι εκπρόσωποι του λαού μας λένε να κάνουμε κουράγιο την στιγμή που εκείνοι  ζουν μέσα στα προνόμια.
Ενώ την ίδια στιγμή  τα πανεπιστήμια είναι σε άθλια κατάσταση.
Ωρύονται για την Ιθαγένεια και για τους μετανάστες που φεύγουν και χάνουμε εμείς το συνάλλαγμα και τις εισφορές από τα ασφαλιστικά ταμεία την στιγμή που οι Έλληνες είναι άνεργοι αλήθεια πόσες ρουπίες είναι 1 ευρώ, ή πόσα λεκ?
Κοροϊδευόμαστε.
Άλλοι στα σύνορα και άλλοι με βύσμα του θείου από την Πελοπόννησο υπηρετούν όλοι τους την θητεία στο Πεντάγωνο, στο κρεβατάκι τους.
Έχουμε τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο αλλά με ελάχιστους Έλληνες ναυτικούς και χιλιάδες άνεργους ναυτικούς. Και όχι μόνο! Οι σπουδαστές των ναυτικών σχολών  τρώνε από τα συσσίτια της εκκλησίας και δεν μπορούν να κάνουν ούτε την απαραίτητη πρακτική τους και κινδυνεύουν να μην πάρουν ποτέ πτυχίο. 
Η δεύτερη χώρα σε καταθέσεις στην Ελβετία είναι η Ελλάδα και οι πολίτες της αυτοκτονούν ο ένας μετά τον άλλον λόγω οικονομικών προβλημάτων. Το ΣΔΟΕ εξετάζει κάτι λίστες κάτι χρόνια τώρα, λίστες της κ. Λαγκάρντ.
Κατάργησε ο κ. Παυλόπουλος το Καμποτάζ, ο μέγας πολέμιος του! Η συνέπεια ήταν και είναι χιλιάδες άνεργοι ναυτικοί. Μας υποσχέθηκε όμως θάλασσες τουριστών που θα αφήνουν χρήματα στην Ελλάδα την στιγμή που οι τουρίστες ούτε τσίχλα δεν αγοράζουν από εμάς και οι Έλληνες νιώθουν την ανεργία στο πετσί τους.
Μπράβο μας και εις κατώτερα. Φαίνεται ότι ο Θεός της Ελλάδας (και εδώ διακρίσεις)  έχει υπογράψει μόνο με κάποιους από εμάς. Του οραματιστές πολιτικούς, τους δικαστές και τους επί γης αντιπροσώπους του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..