Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2015

Καλύτερα έξω από την Ευρώπη παρά παρέα με αυτούς τους Σλοβάκους του Δ' Ράιχ.

ΣΤΕΙΡΩΣΗ των Ρομά προσπάθησε το Δεκέμβριο του 2012 να περάσει η Σλοβακία ως σχέδιο νόμου ακολουθώντας πολιτική Γ΄Ράιχ. Αυτή χώρα που έχει καταδικαστεί από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ότι έχει επιβάλει....
στείρωση κατά την θέλησή τους σε τουλάχιστον 8 νεαρές γυναίκες από « τις μικρές περιθωριακές κοινότητες» όπως τις αποκαλούν. Τώρα βρήκε άλλο αποδιοπομπαίο τράγο. Την Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός της χώρας αυτής Ρόμπερτ Φίκο μίλησε με άκρως σκληρά λόγια  για την Ελλάδα και την πιθανότητα να βγει από το ευρώ. Ο Ρόμπερτ Φίκο, μιλώντας στους Financial Times, τόνισε ότι η Ευρώπη είναι τώρα πιο προετοιμασμένη για ένα σοκ. «Ολοι ξέρουν ότι έχουμε λύσεις και πως ακόμα και ένα Grexit δεν θα ήταν τόσο επικίνδυνο όπως θα ήταν πριν από δυο, τρία ή τέσσερα χρόνια» τόνισε ο Ρόμπερτ Φίκο. Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός υποστήριξε ακόμη ότι «δεν είναι δυνατόν από τη μια πλευρά να θέλουν να κουρέψουν το χρέος ή να επεκτείνουν τα δάνεια και από την άλλη να ανακοινώνουν ότι θα δώσουν δωρεάν ενέργεια στο λαό. Ή θα δώσουν δωρεάν στέγαση στο λαό. Δεν είναι δυνατόν».
 Τέλος, συνεχίζοντας στον σκληρό του τόνο, επισήμανε πως «Θα ήταν απίθανο να εξηγήσω στο κοινό ότι η “φτωχή” Σλοβακία θα πρέπει να αποζημιώσει την Ελλάδα. Να εξηγήσω ότι πρέπει να δώσουμε λεφτά στους Ελληνες για τους μισθούς και τις συντάξεις τους; Αδύνατον. Αδύνατον».Αυτά είπε. Τρέχουν όλοι μαζί στην ποδιά της Γερμανίας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..