Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Είμαι ικανοποιημένος και πάρα πολύ ευχαριστημένος.Τώρα θα κοιμάμαι Ήσυχα και θα δεν θα γυρίζω συνέχεια πλευρό!!!!Διάβασα μόλις τώρα μια είδηση που μου αναπτέρωσε τις ελπίδες ότι θα κτυπηθεί η διαφθορά και η πλουτοκρατία ,μπήκαμε σε σωστό δρόμο έρχεται η κάθαρση και η ισονομία. Μετά τις επίσκεψη στης Κυρίας Γ Αγγελοπούλου στον Α Τσίπρα και τις φωτογραφίες που είδαμε, σήμερα διάβασα την Μεγάλη είδηση ότι
ο Γ. Βαρδινογιάννης: Δήλωσε: Βάσιμη η στάση Τσίπρα κατά της διαφθοράς και συνεχίζει το Πρώτο Θέμα με Δηλώσεις στο Reuters: «Καλωσορίζω τον τρόπο προσέγγισης όπου το “fair play”, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν»
Δηλώσεις στο πρακτορείο Reuters έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σχετικά με τις εξελίξεις του ελληνικού ζητήματος και ειδικά για τις κινήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με αυτές, ο κ. Βαρδινογιάννης είπε πως είναι «βάσιμη η στάση» της κυβέρνησης Τσίπρα να επιτεθεί «ενάντια σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς που έπαιξε σημαντικό ρόλο και επηρέασε με αρνητικό και διεφθαρμένο τρόπο το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..